Forum » Programiranje » osnove programiranja
osnove programiranja
RammGirl ::
Zanima me programiranje, vendar o sami zadevi ne vem, nic. Vem da obstaja vec vrst, imam smisel za racunalnistvo, vendar nisem nasla nikogar, ki bi mi lahko pomagal zaceti... Je kdo pripravljen priskociti na pomoc?
nekdo bi me po forumu oz. v zivo poducil o vsej zadevi. Mislila sem bolj zastonj varianto, tko da... Upam da se najde kaksen ki je za stvar...
Tutankhamun ::
Poj je Že bolj prek MSN-ja(dobiš prej odgovor ). Jes ne študiram programiranja, učim se sam, iz knjig al pa interneta. Poznam c/c++, Visual Basic, c#(zdej se s tem največ igram).
Vesoljc ::
za zacetek ti predlagam clanek (uvod v c++). ceprav gre za specificen jezik (c++) je notri nekaj osnov.
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
situacija je taka, da js doma nimam neta. Tako da pridem ob priliki pogledat pa naprintat zadeve.
hm, in katere knjige mas?
a je ksna, ki ti razloz CIST od zacetka?
hm, in katere knjige mas?
a je ksna, ki ti razloz CIST od zacetka?
Ena slovenska C++ za velike in male. Tko ene osnove. Vrjamem da ni najbolša knjiga, ampak sm sam to najdu v knjžnci u Kranju. Zame je bla kr. Potem use ostalo sm pa z neta dobival odgovore. C++ je bil mal laži za učit, kr sm že znal Visual Basic, pa sm vedu približn logiko... Pa še asembler sm poznal(mikrokontrolerje sm programiru). Na C++ sm se pa spravu, ker sm hotu delat operacije nad biti pa take fore, kjer pa mi je VB pokleknu.
C# ima pa sintakso c++, tak da prehod ni nč posebnga.
C# ima pa sintakso c++, tak da prehod ni nč posebnga.
RammGirl, a si ti štromarka(k jest). Iz kje pa si drgač, knjigo ti lahk tut posodm, kr je zaenkrat ne rabm.
gzibret ::
Ali pa vpiši v googla: "getting started" programming jezik
Namesto besede "jezik" vpiši programski jezik, ki te zanima ali pa pusti prazno.
Namesto besede "jezik" vpiši programski jezik, ki te zanima ali pa pusti prazno.
Vse je za neki dobr!
fogl ::
cobiss - imaš veliko knjig, in najdeš tisto, ki je najbližje
Na e-mule pa dobiš tudi precej pdf-jev dobrih knjig.
Na e-mule pa dobiš tudi precej pdf-jev dobrih knjig.
lp, klemen
hej hej Tutankhamun... vem da se doug nism oglasla, sam nc nism bla pr mami na sihti, da bi do neta prsla (: ne, nism stromarka, je biu pa stromar en moj bivsi in tko sm tut neke male crne posasti z nogcami programirala (: pod strogim nadzorom (: konc koncev so lucke mal utripale pa se vozile levo pa desno (: Em, reku si da mas knjige o programiranju k jih trenutno ne rabs? Kaksne pa ? Js sm si odkar sm bla nazadne bla tuki najdla zapiske o c++ pa javi, od tega nism nasla tistga c++, za kjrga sm mela zapiske (iz stromarskiga faksa (:, program mate pa neki cudn zakodiran) pol javo mam pa zdj tut nastavleno, sam mi je pa mal manj jasn k o c++. Em, js ti dam svojo gsm cifro, pa mi napis sms, da se zmenva, ok? K sm tok poredko na netu da vrjetn ne bom vidla tvojga odgovora (: 031557711
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [C++] PovezaveOddelek: Programiranje | 60934 (295) | DamijanD |
» | Nekaj vprašanj z zvezi s programiranjemOddelek: Programiranje | 2818 (2392) | <JuRe> |
» | Kako naj začnem programiranje v C++Oddelek: Programiranje | 4224 (4047) | grain |
» | inštrukcije programiranjaOddelek: Programiranje | 2284 (1930) | korenje_ver2 |
» | učenje c++, ali pascala, ali pa delphija (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6165 (5154) | Brilko |