Forum » Operacijski sistemi » Win XP more problems
Win XP more problems
DC- ::
Lp
Mene XP mal zajebavajo pa nimam casa stimat.
Situacija je taka mam XP pa 2 userja.
Na 1 userju, ki je admin se more ob dvigu kiste pognat en program brez da bi jz kar koli naredu, oz. če je kak drug način da se ta program samodejno zažene
Hvala
DC-
Mene XP mal zajebavajo pa nimam casa stimat.
Situacija je taka mam XP pa 2 userja.
Na 1 userju, ki je admin se more ob dvigu kiste pognat en program brez da bi jz kar koli naredu, oz. če je kak drug način da se ta program samodejno zažene
Hvala
DC-
andrej ::
1. odpri mmc.exe
1. File, add, potem znova add pa Group Policy
3. potem pod Computer Configuration -> Windows Settings - > scripts dodas skripto pod Startup.
1. File, add, potem znova add pa Group Policy
3. potem pod Computer Configuration -> Windows Settings - > scripts dodas skripto pod Startup.
ABX ::
... ali po kmečko v C:\Documents and Settings\Administrator\Start Menu\Programs\Startup folder zmečeš en bat file.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OS ne odjavi user-ja ki mu je potekel časOddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (658) | killa bee |
» | VBS skripta za IP nastavitveOddelek: Programiranje | 3427 (2941) | Malajlo |
» | Zagon programa pred logiranjem v WindowsOddelek: Operacijski sistemi | 1072 (907) | snus |
» | win 2000 virtual memory to lowOddelek: Operacijski sistemi | 1479 (1305) | civava23 |
» | windows server & adm filesOddelek: Operacijski sistemi | 1259 (1184) | Suhy |