» »

Prej v w2k, zdej v XP

Prej v w2k, zdej v XP

Paramedic ::

Zdej je pa zavrelo, ne morem več zdržat! Sem se pa odloču, da se na pomoč obrnem na mighty Slo-Tech. Upam, da se vam bo dalo brati, ker bo dolgo :P
Problem je sledeč: V Windows XP ne morem nastavit, da bi imel v Folder Options nastavljeno 'Underline icon titles only when I point at them'. To se mi je ENAKO dogajalo prej v Windows 2000, zdej pa še v XP! Če torej označim to možnost in potem izberem Apply, mi tega sploh ne upošteva. Pa dam 'Restore Defaults', pa spet izberem tisto, pa mi vsakič da na 'Underline icon titles consistent with my browser'.
Torej mi dela le, če dam na dvoklik; če pa dam na enojni klik, pa deluje le na način, pri katerem so ikone ves čas podčrtane, čeprav nastavim naj podčrta le ko pokažem s kazalcem na ikono.
Pa še to: to me *jebava (a je v redu cenzura :) le pod ostalimi userji, ki so naključno vsi Limited, meni, ki sem Administrator pa dela OK. Ampak mislim, da je to naključje, ker mi je v w2k delalo, čeprav sem bil restricted, nekaterim restricted pa ni. Ampak v w2k sem malo se zabaval še z nastavitvijo v Mouse properties, ki je podvojena, pa sem vsakič zrihtu, v XP pa te nastavitve ni podvojene, pa ne znam zrihtat.
End transmission.

Paramedic ::

Potem pa mi vsaj odgovorite, kaj napišeš v register, da se v XP povezava ne prekine, ko dam switch ali log-off user (prvo vpraša, ampak ko prijavim drugega prekine)?
End transmission.

Povok ::

Poslji problem na Microsoft in zagotovo ti bodo vsi navduseni pomagali, se posebej zato, ker imas te tezave vec kot en mesec pred izidom operacijskega sistema pri nas...>:D

andrej ::

Paramedic: kolko ven ta feature dela samo ce mas vklopljen web view...

kar se tice prekinitve povezave - meni je ne prekine, drugace pa sem ze parkrat povedal na forumu reg key. na pamet ga ne vem...

Paramedic ::

Web View ne vem kaj ima veze s tem, ampak je problem, da v mojem accountu, ko dam 'ne podčrtuj+1 klik' deluje; če dam pa v katerem drugem pa ko dam tisto opcijo, v resnici nastavi 'podčrtuj + 1 klik', če me razumeš. Js hočem pri vseh tist prvi način. Ta hrošč je že od w2k prisoten.
Glede prekinitve povezave: a mi vsaj poveš kaj naj iščem, RasDisconnect sem že probal, pa tudi vse na Disconnect sem že preiskal, pa se mi ne zdi nič takega pravega...:(
End transmission.

Paramedic ::

A je ta ključ pravi, do povezava ostane: C:\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\lanmanserver\parameters\autodisconnect ?
Če je, na koliko ga naj nastavim?
End transmission.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

težave z Linksys Wireless- WRT54G routerjem

Oddelek: Strojna oprema
423680 (1599) AC_DC
»

program za spremembo IP brez disconectanja.

Oddelek: Programska oprema
131416 (1246) Ziga Dolhar
»

win2k, terminalServices, barve

Oddelek: Programska oprema
171234 (1058) matic
»

Win XP[ za/proti ] (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
755040 (3842) CaqKa
»

XP-ji zmznejo pri inštalaciji...

Oddelek: Operacijski sistemi
341520 (1243) TheHijacker

Več podobnih tem