Forum » Zvok in slika » pc na radio stolp
pc na radio stolp
mihjavc ::
Zanima me zakaj mi brni v zvočnikih na radiu. Imam namreč povezan iz računalnika ( audio izhod, zvočniki ) na radio vhod aux. Ko imam volume na minimum se brnenje sliši . Zvok mi dela ko privijem jakost, vednar se s tem tudi poveča brnenje.
Kabel imam dolg 5m.
Kabel je na eni strani banana na drugi pa činča ( stereo )
Vhode na pc-ju sm že vse sprobal kot tudi na radio stoplu, pa še vedno brni.....mmmmmmmm
Kabel imam dolg 5m.
Kabel je na eni strani banana na drugi pa činča ( stereo )
Vhode na pc-ju sm že vse sprobal kot tudi na radio stoplu, pa še vedno brni.....mmmmmmmm
elektronka
gzibret ::
Kakšen slab kontakt. Probi z drugim kablom.
Jaz imam iz računalnika preko zvočne (izhod za slušalke) speljan do ojačevalca (činč vhodi). Dela OK. Brnenje pa se čuje, če iz računalnika kabel izklopim in se z njim dotaknem ohišja.
Če to kaj pomaga.....
Jaz imam iz računalnika preko zvočne (izhod za slušalke) speljan do ojačevalca (činč vhodi). Dela OK. Brnenje pa se čuje, če iz računalnika kabel izklopim in se z njim dotaknem ohišja.
Če to kaj pomaga.....
Vse je za neki dobr!
__luka__ ::
pogle ce se slucajno kabli od zvocnikov (ali stereo kabel) prepletajo z kabli za elektriko (to je blo enkrat pr men)
ps: a je kupln kabel al si ga sam naredu?
ps: a je kupln kabel al si ga sam naredu?
the truth is out there
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech z5500, pomoč pri digitalnem načinuOddelek: Zvok in slika | 2894 (2317) | 2mlavric |
» | brnenje v zvočnikihOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7513 (5289) | bullet321 |
» | Priklop zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1112 (1004) | Desty |
» | brnenjeOddelek: Zvok in slika | 1252 (1046) | Sergio |
» | Sb-liveOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1077) | J-A-G |