» »

PRETEPI IN NAPADI!!!

PRETEPI IN NAPADI!!!

wprasajcek ::

kaj bi vi naredili ce bi vas nekdo napadel nekje izza hrbta ... tako kot mene danes
prislo je 8 tipov sicer ne vem zakaj ker jim nic nisem naredil so sam rekl zakaj jih grdo gledam k jih sploh nisem in so me napadli in pretepli ORNK tako da mam rebra nalomlena/polomlena gkavo malo stovceno itd. sicer ne vem kaj naj sedaj naredim ... ce prijavim na policijo bodo vedeli da sm bil jaz in potem bo se huje ce me bodo videli ... lahko porabim moje veze sicer koga in kaj ni pomembno in jih lahko teli spravijo se celo u bolnico ce ne se u UBKC (klinicnga) ... nevem kaj sedaj narediti ... kaj bi vi naredili v takem primeru?;((

Daedalus ::

Takoj prijavi zadevo. Sem mel že podobne težave, ko me je oropal en narkič. Pol so mu pa obravnavi zarad tega k kazni dodali še pol leta, zdaj je pa mir:D Če ne drugo, bojo tipi, ko jih bojo enkrat obsodli, dobli večjo kazen, pa še civilno jih lahko tožiš, pa boš še malo zaslužo.

Aja, vez in poznanstev pa rajš ne uporablat, ker se to pol nikol ne konča...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

ChiefThunder ::

pizda, to je svinarija...;(
Kje se je pa to nardil?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Ikarus ::

Če je res tako hudo, kot si napisal, obišči najprej zdravnika - zaradi SEBE, policije, zavarovalnice in to čimprej - kar v dežurno pojdi ali v Ljubljani na urgenco (mogoče je potrebno kaj zašiti). Če te ne bodo že oni napotili na policijo, mislim da moraš iti sam, ker drugače te lahko tako ali tako spet pretepejo, če so te že tokrat brez razloga. Največ,kar lahko sam narediš je, da se izogibaš krajev, kjer ti ljudje visijo.

Binji ::

Nejsi edini;(
Mene so tud tko enkrat ku sm na vlak caku (ene 15min) sam sm se zadosti cajta pregovarjal da sm spizdu gor. Edin ene sklece sm mogu delat..:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

wprasajcek ::

naredillo se je na jesenicah ... samo je problem ze da lahko prijavim sicer ne vem kaj pa ce bo potem se huje? sicer je res to en moznih resitev

MTB ::

Prijavi, pa čimprej. Če tega ne storiš, te tko in tko lahko še kdaj nalomijo, saj bodo še bolj hrabri postali, ko bodo videli, da se jim nič ne more zgodit.

RS

Daedalus ::

wprašajček kr lepo prijavi. Do pretepanja jih bo minilo, ko jih bodo enkrat kriminalisti dobli v roke>:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

luni ::

Ma ja, jaz bi jih prijavil IN poklical kolege. Mam podobne izkusnje (sicer ne tako hude kot ti) in sem ze tudi videl kako obravnavajo "znane" prestopnike na policiji. Toliko da jim ne ponudijo kolackov in kapucina...
Artificial Intelligentia

billy ::

Jaz bi jih civilno tozil. Ce pa bi hoteli obracunati s tabo pa poklic kolege pa se pac orenk zgrabte. Ce si tak tip...machota....

poweroff ::

Jaz ti svetujem da jih prijaviš, potem pa greeeš še do odvetnika in jih civilno tožiš. Plačati ti bodo morali stroške zdravljenja, pa jih bo minilo veselje do pretepanja.

Ne pusti pa se zastraševati. Če ti bodo slučajno še kaj grozili pa takoj pojdi na policijo. Kaj pa pravijo starši? (sklepam da si srednješolec)...

jakinj ::

Jaz ti pa predlagam, da si ene par dni ne umivaš zob. In kot te naslednič napadejo ti sam grizi. Se jim bodo rane lepo vnele.>:D>:D
Če to ne pomaga. Pa šut to kill. Dobra rifla stane okol 1500DEM.
To live whitin the circle of life only one thing is asked in return. Everyone pays the ultimate price. Make every moment count.

[t502] ::

Jaz ti pa predlagam, da si ene par dni ne umivaš zob. In kot te naslednič napadejo ti sam grizi. Se jim bodo rane lepo vnele.

lol :\

Ja ker prijavi policajcem pa se tozi za 1500 dem ,da si lahko kupis eno "rajflco" ;)

Pa cim prej se pozdravi!

[t502]

LojzePek ::

Kdor ne lama ni SLOVENC!!!!!:'(!

gkovac ::

Se strinjam z Matthai-jem... prijavi... definitivno, še posebi če veš kdo so bli... če ne bo bolje pa pokliči kolege... take svinjarije se ne smejo dogajat in take je treba zapret vse, al pa jih tako nalomit, da jim nikoli več ne bo prišlo na pamet nardit kej podobnega...

vsekakor pa najprej poskusi miroljubno rešitev...

lp,SuLc
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

Elemen_T ::

Skratka, Peace

wprasajcek ::

jah to imas prav sem srednjesolec ... samo je pa problem vem kateri so bili ker se mse pozanimal ... samo je problem da teli tipi tudi vejo kako mi je ime in kako se pisem in s katerega konca jesenic sem (sicer ne tocno ampak konec pa vejo kater je)

Yohan del Sud ::

Jesenice, a? To tam stalna praksa? Bi skoraj mislil, da imate že kaki plan izdelan za take primere (npr. Gojiteljstvo in izposoja pitbullov, Marija Mlatič - Batič s.p.) >:D:D

burekar ::

Prijav jih, pa tud civilno tožbo vloži. Če te bo pa še kdorkoli kdaj zejbavu al pa te hotu spet tepst, pa pejd še enkrat na policijo in jih prijavi maščevanja- pol gredo pa direkt v zapor. Drgač, če pa hodiš tam kjer je poln takih budal pa mal okol glej, da boš znal prav cajt letet(razn če znaš 8 folka na enkrat polomit).
S civilno tožbo lahk računaš na okrog 500 000 SIT al pa še več, čeprav bo trajal kak let al pa dva.
Aja, pa solzivec si nabav. Al pa kak železn drog okol nos(vsaj ponoč).

asPeteR ::

Take modele k se spravlajo na sobkejše oz. 8:1. Luzarji, take je treba fajt pretepst, kajti takim neinteligentnim osebkom, se ne da drugače dopovedati, kot s palico!
Če bi jaz sreču kakšena težaka, bi ga s takim veseljem namlatil, k če me pa kej razuri me pa to, da se eni maltretirajo ostale (sibkejše od sebe).

Vsekakor pa raje prej toži.

Pa še nasvet, pejt v fitnes al pa trenirat borilni šport, ko enkrat stvar obvladaš tudi številka 8 ni preveč,...

:)

wprasajcek ::

saj fitness pa nekaj kar se tice borilnh vescin mam tut nastudiran 2 sm spravu na tla sam kaj ko jih blo 8 usi na enkt so bli na men imel sm moci za 2 naprej pa ne vec

asPeteR ::

Pravilo št.1, najprej moraš realno oceniti situacijo, če nisi zmožen jih premagati se raje ne spusti v pretep!

Kratko vedno potem potegneš ti!

:(

burekar ::

Fitnes je bedarija, kite izgubijo prožnost. Zarad njega posledično tudi mišice ne dobijo dosti kisika in nimajo prave dolžine. Ti raj glej kdaj pridejo, pa kak kamen zagrab in bejž. Razn če jih je malo.

Pa resno si solzivec kup. Zadeva je fajna, še tepeš jih lahk ko jih enkrat mal našpricaš.

para! ::

Kaj narediti? Nedvomno moraš to stvar končati v treh postopkih, in sicer:

1) PRIJAVI POLICIJI!
2) CIVILNO JIH TOŽI, DA DOBIŠ KEŠ! (pretiravanje pri sodniku vedno vžge, saj bojo nedvomno verjeli tebi in ne kriminalcem).
3) UPORABI ZVEZE

Če bi bil jaz na tvojem mestu, bi zdaj že vse to opravil!
Death before dishonor!

para! ::

Aja...še nekaj sem se spomnil. Predvidevam, da so tiste tvoje "zveze", ki jih misliš uporabiti, bolj ali manj skupek ljudi, ki se malo pretepajo, kaj več pa ne upajo. Če se slučajno motim, se ti globoko opravičujem. Hotel sem povedati, da obstajajo ljudje, ki jim plačaš (ne ravno velike vsote) denarja in ti zmaltretirajo koga.

Ker to, kar se je zgodilo se mi zdi res kaplja čez rob. Saj, če se pretepajo, v redu, ampak naj bo vse pravično, če se to že mora dogajati. 8:1 ??? Mislim, meni grejo dlake pokonci, ko slišim, da obstajajo taki.
Death before dishonor!

ChiefThunder ::

ej burekar, kje se pa da solzivec ubodt?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

omejc ::

Ja. takoj jih prijavi.
Praviš, da se je to zgodilo na Jesenicah-gotovo so bili ČEFURJI.
;((

Loki ::

verjetn v kaksnih trgovinah, ki prodajajo lovsko opremo ipd. v kranju vem da je ena, ki bi (lahko) to prodajala, sam se ne spomnem imena.
A ti sploh poznas tiste tipe?
I left my wallet in El Segundo

Thomas ::

Obvezno prijavi policiji. Vse drugo je slabše kot nič.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

|ViPeR| ::

Sam sem z Jesenice in vem kakšne svinarje se dogajajo pr nm;((. Sej mogoče si/ste slišal k so enmu enkrat sredi belega dneva sred Jesenice enmu otroku polomil obe (!!) nogi samo zato, ker jim ni dav 500 Sit, kar je pa še najhujš je pa to, da je folk to vidu pa nč ni naredu;((!!!

Drugače ti pa jest predlagam, da se jih poskušaš čim bolj izogibat, ker Jesenice so tko povezane, da če boš šu te prasce tožt, boš v vsakem primeru imel enako ali pa še mogoče več problemov z njim in njihovimi "zavezniki";(. Upam pa, da se motm!

lp
Time is the best teacher; Unfortunately it kills all its students.

i-machine ::

Mislm ej folku zadne cajte zmeram bl mede.Jesenice so čist v k**** kr se tega šita tiče.;(Če hoč solzivc praš v kranju v trgovin lovec v kranju tm k je gorenjski sejem.(samo nevem če ga bo ena piksna dost za 8 folka).:|
Jz drgač dobr vem za kaj se gre in se mi tud dozdeva da si bom omislu telesnega stražarja 0:)
Drgač se grem pa tud stavt da je blo okrog sigurn kej folka pa noben tud pomislu ni da bi pomagal.

Ej fantje ne mormo pustit da bojo pometal z nami.
Smrt je dokaz da življenje človeku škoduje!!!!

gripen ::

Tko kot je rekel |ViPeR| se jih poizkusi cim bolj izogibati ker so res povezani med seboj in si lahko nakopljes samo se vecje tezave. Pomojem tudi ni prevec pametno da jih prijavis, ceprav bi bilo to prav, samo posledice so lahko dokaj hude, isto velja tudi o pretepanju. Ce vejo tvoj ime in s katerega konca Jesenic si raje ne.

MadMax ::

Mislim, da bi bilo najbolje prjavit pa tožit.
Glede "pamti pa vrati": če z gnojem se boriš, smrdiš; pa če zmagaš al pa izgubiš...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

billy ::

Hmmm...ce nebo prijavu se bodo se veckrat spravili na njga in ga tudi zaceli izsiljevati za kaksno mesecno rento, tko kt unga malega ki so mu noge polamal zaradi 500sit.

Medved ::

Predlagam da pokličeš našo vojsko-ona bo intervenirala na tvojem kriznem območju hahaha
Medved že spet tuki in me natrguje odozad

FireSnake ::

V kratkem kanim postati mojster TaeKwon-Doja in ti recem, da je za take samo ena sola.
Najprej prijavi policiji, potem pa se kolega poklici.
Za tako golazen ki po osem skup lazijo ste stirje (usklajeni seveda) dosti in se prevec! ;((
Sam tega ti jaz nisem rekel, jaz sem rekel da idi samo na policijo! :D
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Medved ::

Lahko pa zbereš plačano bando - to dons ni problem - vsak človk je 100 DM in opravjo stvar kokr hočeš.
Medved že spet tuki in me natrguje odozad


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Streljanje na Jesenicah (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
889168 (321) Vanich
»

Zračna pištola (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10917843 (15599) sloaljohh
»

Izsiljevanje v šoli. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16015023 (8127) poweroff
»

izsiljevanje...kaj naredil? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11721191 (18836) Nejc Pintar
»

Zlomljen nos - tožba? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9310800 (8749) root987

Več podobnih tem