» »

Paypal podpira tudi Slovenijo

««
4 / 17
»»

bastadu ::

Jst sem jo prek Klika lahko videl še isto minuto...:)

mucek4 ::

Jest bi pa imel eno vprašanje. Nimam Vize ali masterkarda, pa me zanima če bi mi bil nekdo pripravljen plačati nekay preko paypal-a. Povrnem v tolarski protivrednosti...

Lp

territory.si ::

hm, se eno vprasanje. je kako mogoce poslati vec kot 100€ preko paypala brez tistega etended use programa? recimo, si lahko ustvarim vec accountov in iz njih (iz iste kartice) posiljam po 100€ oz. dodam kartico - poslem 100€ - removam kartico - spet dodam - poslem 100€ itd... oz. je vprasanje kako preko paypala poslati iz iste kartice vec kot 100€?

Fury ::

Registriri extended use program. Stane te 0 SIT.

territory.si ::

problem je, da moram pol cakat en mesec na racun :|

Fury ::

aja.. jest sem to na kliku takoj vidu - pol ure po tem k sem placu... to je pa sranje ja :)

bastadu ::

Pred nekaj trenutki sem imel eno težavo glede nakazila s PayPal. Pač hočem poslati denar v UK za neko stvar preko PayPal sistema in ko sem kliknil 'Pay', je čakalo cca. 10 sekund, potem pa napiše opozorilo 'Transaction canceled', češ da ne more (isto naredi, če na kartici nimaš več dosti limita) opraviti transakcije. Zdelo se mi je čudno, saj je limita še dosti in sem za foro še enkrat. In isto. Potem pa glem gledat moj VISA račun preko Klika in vidim, da je transakcijo odštelo. Na PayPalu pa pod 'Recent Activity' plačila sploh ni?? Zanima če je že imel kdo takšno težavo in ali je že čas da začnem zganjati paniko ali naj še malo počakam, če so mogoče sistemi prezasedeni? Ponavadi so se transakcije zabeležile (na Paypalu kot tudi na Kliku) že v istem hipu, ko sem opravil plačilo. Hvala za čim hitrejši odgovor!:)

bastadu ::

Še dodatna neprijetna stvar: denar mi je z VISA-e odštelo kar 2×8-O (za obe, kao neuspeli transakciji), na PayPalu pa še vedno ni statusa opravljene transakcije. Klical sem na Bancard in mi tam niso znali čisto nič pomagati. Pač se je videlo, da imam 2 enake transakcije, stornirat jih pa seveda ne more.... V primeru da nakažem 2× enoinisto, podvojeno plačilo lahko stornirajo, traja pa okoli 10 dni, prej več kot manj... Največji problem pa je, ker plačilo ni razvidno z PayPal-a:(. Kaj narediti, kam se obrniti če se plačilo ne pojavi v bližnji prihodnosti (s tem mislim na kak dan ali 2). Rad bi zadevo čimprej uredil, preden bi lahko bilo prepozno... Hvala za kakršnokoli pomoč!

BaRtMaN ::

Definitivno na PayPal.

bastadu ::

Danes zjutraj še enkrat grem na Klik, in obe transakciji so izginili. Potem sem še enkrat poskusil poslati denar preko PayPala in tokrat je šlo normalno skozi... Če prav se je tokrat očitno vse dobro končalo, grenak priokus ostaja, ker ne vem kaj je bilo narobe...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bastadu ()

Fury ::

Se dobr da je blo ql, ker je zgledal kr scary :)

komar ::

Drugič počakaj, ne še enkrat nakazovat. Imaš v zgornjem desnem kotu pomoč (help) ali pa javiš takoj PayPal-u.

Q:My payment was denied, but the funds have not been returned to me. Why?
A:Funds from a denied payment are returned to the appropriate funding source for that payment. If you used funds from your PayPal balance to make the payment, the money is returned to your PayPal account. If you funded the payment with a credit card, the money is returned to your card. Depending on your card issuer, a credit to your credit card may take up to 30 days to process.

bastadu ::

Sem iskal po helpu, pa mi ni uspelo najti odgovora na to temo... Samo da je sedaj ql... Je pa bil problem, ker mi je pordajalec dal zadnji rok za plačilo danes do 12. ure, sicer bi zamudil priložnost, pa še negativno točko bi dobil... Še dobro da se je tako hitro uredilo, ker nisem imel časa 10 dni, kaj šele 30 dni8-O

Aja sem pa še včeraj proti večeru javil na PayPal, mogoče je tudi to kaj vplivalo...

Red_Mamba ::

bastadu, dokler ti kaže v kliku transakcije v rdeči barvi, so navidezne, torej jih mora paypal potrditi da ti dejansko iz računa vzamejo.
po določenem času se avtomatsko zbrišejo. tudi sam sem imel primer ko mi je 2x štelo ker 1. tramsakcija ni šla skozi (ni blo pri paypal), pa mi je potem vrnilo $$$ pri neuspeli transakciji, tko da ni treba panike zganjat :D
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Red_Mamba ::

Me pa zanima če kdo ve kakšno informacijo kdaj bo mogoče sprejemati plačila in jih izplačevati v SLO?
Ker je takšen način online kasiranja z kreditnimi karticami veliko cenejši kot pa direkt z banko.
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

glavic ::

Me pa zanima če kdo ve kakšno informacijo kdaj bo mogoče sprejemati plačila in jih izplačevati v SLO?


Ja, mene to tud zanima.
Musselli bizi

madmitch ::

Ja, mene to tud zanima.

Kaj pa, če bi pisal e-mail na PayPal? Morda celo dobiš odgovor. Konec koncev je na tak način baje Slovenija sploh prišla na spisek PayPala.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Picero ::

kako se vam je uspelo registrirat v viso electron. Jaz jo imam pri Abanki in mi javi napako pri stevilki kartice (pravzaprav je tu napisana samo stevilka racuna 05100-10 stevilk), na kartici pa tudi ni tistih kontrolnih stevilk.

edi123 ::

slišal sem da je možno si na paypal account nakazat denar iz banke.je to možno ? če je kako ? ne lastim si nobene kartice zato sprašujem.

EagerWolf ::

PAYPAL je popolnoma funkcionalen. Tudi v SLO. Vpisati morate podatke iz kreditne kartice.

Če se vse poklapa je vaš račun, takoj ko vpišete številko, ki jo prejmete po pošti na izpisku kreditne kartice, popolnoma funkcinalen! Kar se tiče problemov in vprašanj pa se je najbolje obrniti na PayPal sam. Meni so do sedaj še vedno odgovorili na vsa zastavljena vprašanja. Že pred kakimi dvemi leti sem spraševal kdaj bo Slovenija vstopila v sistem PayPal-a. Nažalost mi niso znali točno povedati, vendar so mi zagotovili, da mi bodo sporočili.

Če si ne lastiš nobene kartice, dvoimim, da ti bodo odobrili 100% vse možnosti na tvojem PayPal accountu. S kartico preverjajo tudi resničnost podatkov. Ko vpišeš ti "zaračunajo" 1,5$ (nisem 100% koliko ... ampak malo) in ko dobiš domob izpisek pogledaš kje ti piše "...PayPal...'ena številka' " in pol vpišeš to številko v svojem accountu. Tako nekak zagotoviš, da si to res ti!
Če želiš le plačevati s PayPal računom, potem moraš najbrž iz banke nakazati. Kako pa to narediš pa mal pobrskey www.paypal.com (FAQ). Če pa ne najdeš, potem pa kontaktirej preko maila!
I never eat a pig couse a pig is a cup!

bastadu ::

PAYPAL je popolnoma funkcionalen. Tudi v SLO. Vpisati morate podatke iz kreditne kartice.
S Paypalom je za Slovence zaenkrat mogoče le plačevati, sprejemanje denarja še ni možno. Tako jaz temu (zaenkrat) ne bi rekel, da je 'popolnoma funkcionalen':\

Trancedeejay ::

HI
Nekej me zanima glede kartic. Sem klical na Probanko in se MasterCard dobi ce imas redne dohodke, za studente je za stroske treba placat 2 jurja, samo morajo bit starsi za poroka. Kaj pa ce ne bi imel na racunu nic denarja, mi lahko Paypal kaj bremeni? So zato starsi poroki. Meni se gre da lahko kaj prodam preko Ebay in kupim, torej da kupim ce imam denar na racunu, ce ga nimam ga ne morem nakazat nekam, zakaj bi bili starsi poroki? Pa se to, trenutno se dobivam denar vsak mesec, ker delam obvezno polletno prakso, torej ne morem dobit kartice? Lahko dobim mogoce prek punce, ker ima stipendijo al more bit nujno njen ime na kartici? Mi gre mogoce punca lahko za poroka,ker ima stipendijo?
Have a nice Day

Matt
Music is the key

darkolord ::

ce ga nimam ga ne morem nakazat nekam

Lahko, ampak greš na koncu meseca (oziroma takrat ko ti trgajo tisto, kar si s kartico zapravil) v minus

bastadu ::

Ja Mastercard je kreditna kartica, se pravi da ti v enem mesecu lahko zapraviš pač koliko imaš limita na kartici, čeprav na osebnem računu nimaš nič... Sam potem znajo bit problemi, ker nimajo kje vzet in se obrnejo na tvojega poroka...

error7891 ::

Trancedeejay a ti bi še svojo punco spravljal v svoje finančne težave??? :\ ;((

sdspecy ::

Se podpišem pod Yimi-ja;

ravno te dni sem hotel kupit en LCD prek ebay.co.uk in PayPal-a. u bistvu nimam nikakršnih izkušenj s tem, pa še sosedovo mastecard uporabljam. ko sem našel produkt na strani, sem pač kliknik "buy", ker je bill kot "takojšnji nakup" (365 funtov). s tem sem smatral (ko se ni nič več zgodilo po kliku), da je nakup izveden (moral pa bi na svojem ebay accountu dejansko dokončati nakup in izvesti plačilo >:| ; to si pridem zdej po 3-h dneh iskanja po help-ih gor). pa se mi oglasi prodajalec, češ da ne more na "klasičen način" prek PayPal-a, ker kao da ne verjame, da je možno za Slovenijo (model niti preverit ni šel na PayPal); in da ne more neki preverit "shipping address" in da lahko kr nejmu na domač naslov dnar nakažem, prek Western Union-a (ki je tk, ko bi sosedu jurja v roko stisnu). Jst WTF**??? Pa potem zatežim, da tk ne bo šlo; pol se on spomne še neke možnosti, da mu pošlme sliko skeneranega telefonskega računa, da bo tam razviden naslov?!? Mislim, svašta. Hkrati pa sem sporočil na ebay, da se mi zdi ta kupec sumljiv (kljub njegovim dobrim ocenam, feeedbac-om na ebay-u), ker zahteva tak način, ki je celo pri ebay-u odsvetovan. In the mean time, oni kr skenslajo tega prodajalca, pa men napišejo, da mi strongly advised odsvetujejo potrditev nakupa!?! vmes sm še na paypalu account naredu, da bi onemu povedu, da se da; zdej pa berem tle dileme o tem, če je to sploh pametno.

mislim, tole je eno velko sra..e, pa sploh na začetku mojega "svetovnospletnega nakupovanja" :P naj se grejo sr..t vsi po spisku; velik vode bo še pretekl, preden bom ponovno premislu o takem nakupu
(moje mnenje)

lep pozdrav!

bastadu ::

Za večje dinare tudi meni ni všeč pošiljati denar kamorkoli na kakršenkoli način, ki je 'na daljavo'... Kar se pa tiče manjših zadev, pa sem opravil že kar nekaj nakupov prek nemškega, britanskega, tudi francoskega ebay-a, pa ja zaenkrat še vse šlo bolj ali manj brez težav (edino enkrat sem dobil denar refunded, ker zadeva ni bila takšna kot je bila opisana v oglasu, vendar to je že druga tema). Moj največji znesek poslan preko paypala je bil 268€, pa še to samo zato, ker je bila možnost plačila preko paypala, ki je kao zavarovano za vrednost 500€ (Buyer protection). Zanima me, če je kdo že uveljavljal to zavarovanje, če karkoli ni blo vredu? Ker me zanima če to res deluje in na kakšne principu?:\

bradek ::

Hm... moj najvecji (skupni) nakup preko paypala je bil 2600GBP in to brez vsakrsnih problemov. :>

sdspecy zdi se mi kot da nisi dobro seznanjem z nacini poslovanja. Malce si preberi kaj pomeni "verified account" na paypalu (in tudi ebayu!). Ni mi jasno kako si lahko smatral da je zadeva zakljucena s tem ko kliknes BUY, kdo bo pa placal? :) Ce bos tako nepazljiv pri kupovanju preko interneta in si ne bos prebral niti kako poteka postopek pri tvojem nakupu potem nevem...

Res pa je da prodajalec ne bi smel zahtevati placila mimo paypala/ebaya (in si s tem seveda prisparati placevanje provizije).

Skoda da imajo nekateri take slabe izkusnje, jaz nimam hvalabogu (tok tok) niti ene. Je pa res da predn stisnes BUY in PAY si je dobro prebrati _natancno_ vse kar pise v oglasu (predvsem podatke o podrocju dostave, nacinu placila, VAT, postnini, pakiranju itd).

Ikar ::

Jst lahko odgovorim glede paypala samo najslabše zaenkrat. Imam MasterCard preko Abanke. Sem se registriral na paypalu, tudi dobil expanded number da sm lahko do konca registriral in "preveril" račun. Seveda sm za to moral plačat okoli 2$. Okej, to me ne boli.
Danes se odločim da plačam nekaj kar se nabavil preko ebaya in ves vesel se odravim plačat preko paypala (ker ima prodajalec moznost da mu placas preko paypala). Juhu si mislim, celo zastonj me bo prišlo tole nakazilo pa še takoj bo urejeno, ne bo treba čakat 4 dneve.
Izpolnim vse podatke, pritisnem PAY...in mi napise, da je moj izdajatelj kartice zavrnil plačilo. Ok, panika, kličem ZDA, una "asistentka" mi po 5minutah pove naj pokličem svojo banko. Wow, to ti je pomoč.
Kličem banko. In ženska tam mi zmedeno pove, da naj se nebi dalo plačevati z MC preko paypala. WTF?!?!?! kako sm pa potem lahko dobil Expanded Number in še plačal!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Torej zgodba se takole trenutno zaključi, paypala ne morem uporabiti, očitno bom moral preko banke nakazovati tako da me bo vse skupaj mogoče še dražje prišlo kot pa če bi nabavil kar tukaj v SLO. Nimam pa nobbenega kolega ki bi paypal ze uporabljal, tako da ga ne morem prositi za pomoč.

Toliko o temu. Lahko pa rečem da sm že velikokrat karkoli nabavil preko interneta s to kartico,ampak pri paypalu se vedno zalomi.

Zdej pa ne vem na koga naj se pizdim, al na Abanko al na Paypal. Oboji pa imajo gnilo "servisno" pomoč. Prokleti idiotizarukanivoslineumninesposobničehi! Paypal bi vsaj, glede na to da je tako VELIKA firma to, imel vsaj online tehnično pomoč, ne pa da jih moraš klicati v ZDA al pa jim pošiljati maile na katere odgovorijo dejansko čez 4dni. Poznam manjše firme ki imajo online tehnično pomoč, paypal pa tega ne premore.

Skratka, tale post zaključujem besen.

Ziga Dolhar ::

MasterCard pri NLB, prejšnji teden preko PayPala naročil & plačal 60 USD preko PayPala (v ZDA), brez problemov.
https://dolhar.si/

bastadu ::

Izpolnim vse podatke, pritisnem PAY...in mi napise, da je moj izdajatelj kartice zavrnil plačilo.
A ti ne pove tukaj že zdrava pamet, da 'izdajatelj kartice' torej banka zavrne plačilo in da je treba pač takoj banki zatežit? Sicer pa nevem zakaj se nebi dalo za Mastercard plačevat kjerkoli po svetu, vključno PayPal nakazila... Mogoče je vredno preveriti, če ni slučajno bila tvoja vrednost nakazila večja od limita, ki ga imaš (ki ti ga je odobrila banka) na tej kreditni kartici, v tem primeru seveda nakazilo ne gre skozi in javi sporočilo kot si ga dobil ti. Drugače pa tistih 2$ (ali kolikor pač je že) dobiš nazaj, to je samo da ti poleg tega nakazila izpiše ta 'expanded number' in lahko zelo hitro račun registriraš do neomejene vrednosti nakazila. Sam, kot sem že napisal, uporabljam VISA-o za plačevanje preko PayPala in zaenkrat opravil čez 25 nakazil brez večjih težav...
Poznam manjše firme ki imajo online tehnično pomoč, paypal pa tega ne premore.
Manjše firme veliko lažje realizirajo 'online' tehnično pomoč kot velike firme kot PayPal, ki ima odprtih že blizu 100 milijonov računov... Si predstavljaš koliko zaposlenih bi morali imeti, da bi odgovarjali toliko strankam? Tako je 4 dni za odgovorjen mail pomoje še kar soliden čas, če predpostavimo da prijemajo ogromno število mailov na dan...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bastadu ()

emkey ::

MasterCard pri NKBM, prejšnji teden preko PayPala plačal cca. 130eur (v Dojčland), brez problemov.

pingec ::

Tud prek banke koper dela :)
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

bradek ::

Spirit ce bi dobro prebral vse bi videl da tvojih 1.5EUR/2USD dobis ob prvem nakupu povrnjenih.

valjo ::

pozdravjeni!
tudi jaz imam eno vprašanje glede plačevanja preko neta in varnosti na sploh. imam mastercard kartico z določenim mesečnim limiton porabe....porabo potem plačam preko trajnika iz tr. zanima pa me toel, če že pride do zlorabe, ali me lahko zlorbijo samo do zneska limita na kartici ali me lahko več?
hvala in lp!

bastadu ::

Zlorabijo te lahko največ za višino limita, kar je več bo kartico zavrnilo...

sdspecy ::

še glede naše carine neki; sm pred 10 dnevi naroču eno malenkost iz ZDA, prek PayPala, neko kremo za 27$ :P ; vse OK, sam zdej je zgleda v LJ na carini, pa sem dobu domov en pism, da naj jim pošljem na carino fakturo / račun od te zadeve. WTF??? za 27$ ??? nej se grejo sra*t, komplicirajo 100/h.
aja, pol sm klicu pa vprašu, ka hočjo od mene; valda nimam računa, če je kuplen prek neta; ja pošljite sprintan izpisek od nakupa oz. PayPala. svašta, si mislim, ka jim bo kej :P :P :P. pa zdej nevem, al bom plaču tistih 20% al ne? čeprov ni ravno neki, sam pol tista meja 60$ ravno ne drži, v nasprotnem primeru pa, kaj jim bo pol tist PayPalov izpisek??? sam sitnosti!!!! uglavnem sm še prašu za LCD iz ZDA; tk kot je blo rečen, na ZDA cene na ebay-u in podobnih sajtih, prištet še 20% DDV, poleg tega je pa ŠE MOŽNO, da pride 14% CARINA gor, odvisno od produkta; tu pa grejo tolk dalač, da majo za rač. monitorje spisek na 5-ih straneh; odvisno od tega, katere vhode ima monitor; če deluje kot TV, bo ziher še carina gor na ceno... da crkneš!!!
sploh se pol ne splača več iz ZDA kupvat; sam še evropa, pa UK :P
tolk za info
pa tisto čakanje na kodo na izpisku od MasterCarda za aktivacijo PayPala je tud eno sra*nje; se načakaš (ker nimam "online" dostopa na MC) :P
lp

theduchess ::

Že vnaprej se opravičujem za (pre)dolgi komentar.

sdspecy, ja, za pošiljke izven EU držav moraš plačati carino, pa naj bo vrednost le-teh še tako "majhna". Lepo, a ne? Ne vem sicer, kje naj bi bila ta "meja", ki je tu omenjena, sem pa že morala plačati za pakete nad $30, ne pa za stvari pod $10, na primer. Ne spomnim se točno, a za paket nad $500 iz Japonske sem enkrat odštela okoli 24.000 SIT v carinskih stroških. :O No, ponavadi plačam tako med 3.000 - 4.000 SIT za večino paketov/pošljk (največ iz Amerike in Japonske).

Preko Paypala plačujem brez težav že od kar so končno podprli ubogo Slovenijo in kot mnogi drugi sem na to možnost čakala leta. Tistih sporočil s carinske pošte sem že vajena, ker prihajajo *vsaj* dvakrat na mesec (veliko naročujem). Včasih je kot loterija - enkrat "nesumljiva", lahka kuverta gre skozi in ni nobenih stroškov, včasih pa že najmanjšo, najtanjšo kuverto odprejo in vprašajo za "račun". Najbrž so jo potipali in videli, da je v njej več kot samo pismo (npr. kak CD). Večja vrednost je, več moraš plačati carini. Kakor opazim, da pošijka zamuja za par dni, že vem, da je pristala na carini in da je njihovo sporočilo že na poti.

Glede tega računa in kako to carini objasniti... Jaz jim lepo faxe pošiljam, kjer jim povem v nekaj kratkih stavkih kako in kje sem stvar kupila. Sprva sem še kopije emailov zraven pošiljala, zdaj pa je že en odstavek dovolj. Če bi jim pisala eseje v vsakem primeru, ko me sprašujejo o dejanski vrednosti/računu/fakturi/whatever, bi to trajalo predolgo. 8-) Muahahaha. Glavno je, da se vrednost ujema s tisto na spisku/nalepki, ki jo je pošljatelj dal na pošiljko. Če carinikom napišes, da je stvar stala $20 in to na nalepki tudi piše, je vse v redu. Bolj bi bilo čudno, če bi ti rekel, da je vrednost $20, na nalepki pa je izpisanih debelih $50 ali kaj takega.
(By the way, samo telefonirati ni dovolj, ker se pogovarjas s poštarji, preglede pa delajo cariniki. Carinik je tisti, ki prebere tvoj fax/pismo in ki določi, koliko boš plačal. Sem že klicala enkrat ali dvakrat na carinsko pošto in so mi povedali, da objasnilo/račun/fakturo/whatever hočejo imeti NAPISANO.)

Dvomim, da sem ti s tem komentarjem sploh kaj pomagala... Bi pa še rekla, da naj te carinski stroški ne odvrnejo od naročevanja izven Europe, ker se res splača. Anglija ima hujše stroške - Angleži kar naprej stokajo o tem - in tudi Kanada. O carini v Avstraliji sem tudi slabe stvari slišala. Res pa je, da imajo oni višji ekonomski standard. ;)

No, to je pač EU.

In še to: Ugh, da Slovenci lahko zaenkrat samo POŠILJAMO denar preko Paypala, ne pa tudi sprejemamo, je zame čedalje večja težava... Ne verjamem, da se bo to hitro uredilo (nisem ravno optimist). Na sam Paypal smo leta čakali in morda mora spet miniti nekaj let, da nas "100% podprejo". La la la.

Najslabše je (vsaj zame) to, da če hočeš nekaj po eBayu prodati (ali po forumih ali kjerkoli) in bi to zanimalo povečini ljudi IZVEN EU (torej nobenih nakaznic, skrit denar poslan po pošti, pa take), brez Paypala izgledaš "sumljivo". Bančni transfer je ponavadi predrag za Američane in za njih "predolgo traja", Western Union spet ni za vsakega, gotovine po pošti pošiljati pa tudi niso vajeni kot mi in še traja "predolgo". ;) Nekateri sploh nočejo slišati o drugih načinih, npr. Bidpay. Paypal is the way to go! Paypal se še najbolj uporablja in obnese, ker je najlažji način in so ga že vsi tako vajeni. Res smola. Dokler nam Paypal ne dovoli sprejemati denarja, bomo v očeh tujcev navadni primitivci.

pa tisto čakanje na kodo na izpisku od MasterCarda za aktivacijo PayPala je tud eno sra*nje; se načakaš (ker nimam "online" dostopa na MC) :P


Ja, cel mesec sem čakala na tisto kodo. Kaj hočeš... Po letih čakanja en dodatni mesec še ni bil tako hud. ;)

The Duchess

emkey ::

Čakala sta na izpisek, ne na kodo. :)
Koda je bila 'available' v roku štirih dni. Če nimaš online vpogleda v poslovanje s CC, pač stopiš do svoje banke in prosiš za vpogled. :P

theduchess ::

Ne, nimam online vpogleda, sem pa klicala na Mastercard in mi niso mogli povedati kode. :( Heheh, si lahko misliš... Klicati je bilo prvo, na kar sem pomislila, a če ti niso zmožni pomagati, ker zaposleni tam sami nimajo dostopa do tako zaupnih podatkov, potem lahko samo čakaš do naslednjega izpiska po pošti. *shrug*

Sicer lahko kupuješ z "unverified account"-om, le da je limit $100 (se mi zdi, sem že pozabila) in večina eBay prodajalcev ti ne zaupa. Jaz sem imela srečo in je tudi brez kode šlo. Za kake večje nakupe pa dvomim, da bi se me prodajalci usmilili.

bastadu ::

Po telefonu itaq ne devajo informacij, treba bi se bilo zglasiti direktno v banko, kjer se lahko identificiraš...:\

ferjan ::

v abanki bojo menda čez ene dva mesca začeli izdajat debetne čip kartice visa elektron s katerimi se bo dalo plačevati preko neta.

h93w47t ::

denarja se iz slovenije torej ne da prenesti na paypal kako drugace
kot preko kreditne kartice ?

emkey ::

@theduchess
Točno tako kot pravi bastadu. Do banke, kjer si pridobila MC, je treba stopit. Fizično :D
Jaz sem to storil in dobil željeno informacijo več al manj BP.

Aja... in da zaposleni na 'support centru' tvoje CC nimajo vpogleda v stanje je pomojem larifari. Ziher imajo. Kaj smejo zinit in kaj ne, pa ne bi vedu :) ...verjetno so tam bolj za 'emergency' zadeve.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: emkey ()

no-limits ::

Hm, tle nekateri pravite, da tudi z Visa Electron debetno kartico uspešno opravljate prenose. Sam mene zanima, kako ste jo aktivirali, ko pa tam piše, da je na zadnji strani 3 mestna številka za vpisat, jaz je pa nimam.
lp
Naredi ali ne naredi. Poskušanja ni.

bastadu ::

wifi4all ::

nekateri ste spisali, da ste placali 1,5$ za 'verified account'

no, meni je ta znesek PayPal vrnil... upam, da tudi ostalim

sicer je nekaj casa trajalao, pa nekaj mailov sem moral poslati, ampak na koncu so vrnili... sej tako pise v helpu, pa na ostalih straneh... treba je sam mal zatezit, ker zgleda, da radi pozabijo VRNITI !!!
Under Water Hockey
http://www.phljubljana.si/

Ziga Dolhar ::

Meni so popolnoma avtomatično "vrnili" takoj ob prvem nakupu preko eBaya.
https://dolhar.si/

emkey ::

Jap, meni so tudi vrnili avtomatično, ob prvem nakupu.

jernej_0x ::

Mene pa zanima če lahko nakežem $$$ iz paypala na svoj račun pa SKB ??
««
4 / 17
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Paypal problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
141910 (480) kloko
»

Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
8517558 (10647) techfreak :)
»

A paypal že podpira prejemanje keša v Slo?

Oddelek: Loža
303309 (1969) Klenobo
»

Paypal

Oddelek: Omrežja in internet
172836 (2109) bastadu
»

Kera firma ponuja plačevanje s kreditno prek njih?

Oddelek: Izdelava spletišč
61405 (1313) gregy

Več podobnih tem