» »

Ključ za previjačenje gum

Ključ za previjačenje gum

1
2
»

Zvezdica27 ::

ta je najmočnejši, toliko navora ne rabiš, razen če traktor ali kamion šraufaš. Pa še tam...

Lej... saj kdor kaj vijači, mu je jasno. Standard je električen že dolgo, za natančnost so pa moment ključi (osnove pa si tudi roka zapomni, koliko je 10Nm in koliko je 70 Nm).

Po pameti. Vulkanizer, ki navija na več kot 100-120 Nm pa ne vem... Če boš s takim navorom nad 120 Nm privil kako občutljivo alu feltno, bo počila (stare AMG so pokale, ker so bile spec na okoli 80 Nm in redno preverjati, folk je pa zategoval do amena).

b

fikus_ ::

blackbfm je izjavil:

Za odviti "dobesedno vsak vijačnik" ne bo dovolj, se zgodi, za je potrebna kar velika sila, za privijati pa ja, ker na koncu uporabiš še moment ključ.

imajo teleskopske ključe ali manjše ročice https://www.merkur.si/t-rocica-12-7mm-u...

ne rabiš udarnega.. oz če ga rabiš potem je nekaj hudo preveč zategnjeno:)) udarni je izibra če rabiš to delat dnevno

Ko enkrat delaš s takšnim "ključem" (udarnega) vijačnika ne rabiš več.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

ryobi - kot ostali - kupuj noname baterije. Ryobi je padel, a je še vedno dobra hobby kvaliteta. Je pa ena linija Makit res res boljša. Sam cena je x2, še dražji so Hilti in Milwaukee. Ampak za doma je Ryobi zmaga, naročujte pa iz Poljske, tam je Ryobi najcenejši

b

udarni vijačnik rabiš - za odtgovanje je neprecenljiv. Rad bi te videl na roke kamionu gume menjati , hehe.

Zgodovina sprememb…

fikus_ ::

Ti si prešaltal iz hobi uporabe šravfanja koles os. avtomobila na profesionalno šravfanje koles tovornjaka.

Za tisto je pa bolj primeren večji Milwaukee in podoben cenovni razred.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

lej, rekel, je, da vse kar rabi je pol colski ključ (niti račne ne).

Ampak ja, zaradi mene tud osebni avto. Naj vijači...

z

IL_DIAVOLO ::

fikus_ je izjavil:

Ti si prešaltal iz hobi uporabe šravfanja koles os. avtomobila na profesionalno šravfanje koles tovornjaka.

Za tisto je pa bolj primeren večji Milwaukee in podoben cenovni razred.

Kaj ces, eni rabijo mocne argumente da imajo doma boljšo opremo od mehanika.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

bm1973 ::

Zakaj pa ne?

dobro orodje je že mus, sam je meja. Osebno (fotr šravfal kamione) menim, da pnevmatske opreme, če nimaš delavnice, ne rabiš.

za ostalo pa kot sem napisal, itak da baterijske, sam po pameti. Osebno imam najšibkejšega udarnega (tistega za 100Nm na bits nastavke) in je vrh. Pa šravfam oldtimerje in motorje skoz. Ne vem če sem 1x čutil potrebo po močnejšem.

zz

Matija82 ::

Hofer je imel ta teden moment ključ za 18EUR.

https://www.hofer.si/sl/p.auto-xs-momen...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Matija82 ()

gruntfürmich ::

če rabite kvaliteten moment ključ imam jaz enega. ampak ni poceni, je pa preverjen.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vulkanizer zajebava (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
12712523 (6354) zobnik
»

Nova tema - katero orodje kupiti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
12816289 (5287) matobeli
»

mašina za vijačenje gum

Oddelek: Na cesti
172514 (1470) Vuli
»

Vibracijski vrtalnik ali udarni vrtalnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12728603 (12884) Silici
»

orodje za novo delavnico (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11035849 (29934) borisk

Več podobnih tem