Forum » Izdelava spletišč » vedno mi to spremeni v html vsebino
vedno mi to spremeni v html vsebino
Lualah ::
Rad bi naredil vodica za kolega pa mi vedno spremeni v html obliko tako da se vidi koda, kako nardit da bo koda ostala. No tukaj mi je tudi spremenilo v html kako naredim da se bo videla koda, kaj dodam spredaj da en bo pretvorilo v html obliko.
No pri vas mi reče še tole
Vnešeni HTML ni pravilno zaključen:
...
No pri vas mi reče še tole
Vnešeni HTML ni pravilno zaključen:
...
mte ::
uporabi < ; in > ; za levi in desni "oklepaj". Pa brez presledka med ukazom in podpičjem, jaz sem ga dal zato, da mi ne bo avtomatsko naredilo znakov < in >.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mte ()
Lualah ::
to naredi samo tako kot si rekellevi in desni oklepaj, kodo pa se vedno spremeni v html kodo in mi ne izpise same kode kot bi jaz rad.
jaz bi rad da mi izpise html kodo in ne da jo pretvori
Hvala
jaz bi rad da mi izpise html kodo in ne da jo pretvori
Hvala
mte ::
a si mogoče ta lt in gt uporabil samo na zacetku in na koncu? v vsakem html ukazu ga moras, ne samo enkrat...
Ziga Dolhar ::
Pa da nisi tega pisal v "design" pogledu, ker ti bo potemtakem tudi & amp; spremenilo v & :).
https://dolhar.si/
tec ::
kako na forumu pises kodo je napisano v sticky temi v tem oddelku.
Ce sem te prav razumel kaj hoces....potem lahko za prikaz kode na sajtu uporabis php
Ce sem te prav razumel kaj hoces....potem lahko za prikaz kode na sajtu uporabis php
<? show_source("pot/do/index.php"); ?>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345104 (4241) | sunniegoldie |
» | html/PHP kontakt obrazecOddelek: Izdelava spletišč | 2029 (1574) | Netrunner |
» | Php register/login problemOddelek: Izdelava spletišč | 2744 (2155) | keworkian |
» | Skripta za prikaz najnovejšega na forumuOddelek: Izdelava spletišč | 1667 (1272) | c0dehunter |
» | Kako se objavi koda?Oddelek: Slo-Tech | 1762 (1491) | Mercier |