Forum » Programiranje » IconKeeper
IconKeeper
Person ::
Pozdravljeni!
Veliko let sem se jezil, ker se mi je porušil vrstni red ikon na namizju. Pred kratkim sem na internetu odkril programček z izvorno kodo, ki shrani pozicije ikon namizja v register in kasneje po potrebe obnovi shranjene pozicije. Ta program pa je imel 2 veliki pomanjkljivosti:
1. shranjevanje v register ni priročno za izdelavo varnostnih kopij
2. program je deloval samo na WinNT platformi
Zaradi teh pomanjklivosti sem se odločil, da ustvarim podobni program, ki bo deloval na celotni Win32 platformi, ter bo shranjeval podatke datoteko z lastnim formatom.
Trenutno je na voljo za prenos različica 1.0 – Release Candidate 1, ki si jo lahko prenesete s klikom na povezavo: IconKeeper - RC1
Komentarji, morebitni hrošči, predlogi za izboljšave so zaželeni.
Končna različica pa bo imela tudi svojo spletno stran z navodili ...
Lep pozdrav, Person
Veliko let sem se jezil, ker se mi je porušil vrstni red ikon na namizju. Pred kratkim sem na internetu odkril programček z izvorno kodo, ki shrani pozicije ikon namizja v register in kasneje po potrebe obnovi shranjene pozicije. Ta program pa je imel 2 veliki pomanjkljivosti:
1. shranjevanje v register ni priročno za izdelavo varnostnih kopij
2. program je deloval samo na WinNT platformi
Zaradi teh pomanjklivosti sem se odločil, da ustvarim podobni program, ki bo deloval na celotni Win32 platformi, ter bo shranjeval podatke datoteko z lastnim formatom.
Trenutno je na voljo za prenos različica 1.0 – Release Candidate 1, ki si jo lahko prenesete s klikom na povezavo: IconKeeper - RC1
Komentarji, morebitni hrošči, predlogi za izboljšave so zaželeni.
Končna različica pa bo imela tudi svojo spletno stran z navodili ...
Lep pozdrav, Person
Let's make something useful!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft pravi, da mu Ubuntu predstavlja konkurenco (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 13074 (9523) | noraguta |
» | Kako odstraniti Recycle bin ikono iz namizja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1108 (1003) | sleser |
» | Ikona od diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1674 (1611) | Mr_Globus |
» | [ Windows ] Razpored ikon in menjava ločljivostiOddelek: Operacijski sistemi | 1503 (1314) | Person |
» | exe icone v win xp :((Oddelek: Operacijski sistemi | 1007 (898) | pyo_xo |