Forum » Programiranje » Se komu da napisat en preprost program v C++!
Se komu da napisat en preprost program v C++!
al3s ::
Napišite program, ki izpiše vsa naravna števila iz intervala [1..1000], deljiva s 3 in 7 in
nedeljiva s 6(v C++).
Lahko mi tudi pošljete source na al3sNO@SPAMmail386.com.
Hvala!
nedeljiva s 6(v C++).
Lahko mi tudi pošljete source na al3sNO@SPAMmail386.com.
Hvala!
Tutankhamun ::
Jes bi kr tko naredu
Poj pa še za 7 bi naredu isto sam namest trojke upišeš 7 pa je.
int j = 0; for(int i = 1; j < 1000; i++){ j = i * 3; cout << j << ", " << endl; }
Poj pa še za 7 bi naredu isto sam namest trojke upišeš 7 pa je.
Tutankhamun ::
int j = 0; for(int i = 1; j < 1000; i += 2) //št. ki so deljive s 3 in ne s 6 { j = i * 3; cout << j << ", " << endl; } for(int i = 1; j < 1000; i++) //št. ki so deljive s 7 in ne s 6 { j = i * 7; if(j % 6 == 0) cout << j << ", " << endl; } }
Upam da je use kul, nism probu k nism za svojmu kompom
Featur ::
#include <iostream.h> using namespace std; int main() { for (int i=0; i<=1000; i++) if ( (i%3 == 0 || i%7 == 0) && i%6 != 0 ) cout<<i<<"\n"; return 0; }
Gundolf ::
Bi moral dat vsaj na milion, da bi sploh lahko izmeru čas pri naštevanju vsake 42. cifre. Seveda brez izpisa na cout. S tem vred se bo pohitritev veliko manj poznala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoc, program FritzingOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1186 (1012) | Han_Neu |
» | Kruskalov algoritem težave pri implementacijiOddelek: Programiranje | 1625 (1399) | zacetnik11 |
» | Kako številu vsako cifro posebej identificirati?Oddelek: Programiranje | 1008 (948) | sverde21 |
» | [C++] velikost matrikeOddelek: Programiranje | 1710 (1522) | Jean-Paul |
» | Išče se hiter algoritem za izračun ene čudne matrične operacije.Oddelek: Znanost in tehnologija | 2209 (1700) | Thomas |