Forum » Operacijski sistemi » kako izbrisati linux tako da se bo windows lahko še zagnal
kako izbrisati linux tako da se bo windows lahko še zagnal
martinjaka ::
123 223 tri štiri zdaj
doma imam na enem disku razdeljene na tri particije:
windows 2000
mandrake linux 10.0
in swap particijo
mejdrejki imajo za vžig tisti nek butlowdr v katerem izbereš kiri operaciski sistem hočeš.
in ker mi gredo mendrejki že počasi malo na živce in ker v njih nedela skoraj nič več sm se odločil da jih zbrišem.
zanima me ali bo potem ko zbrišem particijo od linuxuou delalo vse normalno, kot če linuxi -prej in potem- nebi obstajali ali bodo nastali kakšni problemi za tem butlowdrjam in ta sranja
doma imam na enem disku razdeljene na tri particije:
windows 2000
mandrake linux 10.0
in swap particijo
mejdrejki imajo za vžig tisti nek butlowdr v katerem izbereš kiri operaciski sistem hočeš.
in ker mi gredo mendrejki že počasi malo na živce in ker v njih nedela skoraj nič več sm se odločil da jih zbrišem.
zanima me ali bo potem ko zbrišem particijo od linuxuou delalo vse normalno, kot če linuxi -prej in potem- nebi obstajali ali bodo nastali kakšni problemi za tem butlowdrjam in ta sranja
-
NoOrdinary ::
vtakn CD od windowsov v računalnik, zbootej s CDja, recovery console in ukaz fixmbr, ki bo povozu lilo/gurb krkol maš zdej, poj pa u windsih enostavno podri tiste particje kjer maš linux in jih na nov nared in sformatirej.
brez ideje sem za podpis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Linux][Ubuntu] odstranitev in bootloaderOddelek: Operacijski sistemi | 1220 (1177) | 'FireSTORM' |
» | linux in bootanjeOddelek: Operacijski sistemi | 922 (833) | ql000 |
» | Linux in WindowsOddelek: Operacijski sistemi | 1193 (929) | legy |
» | Kako varno odstraniti LINUX ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1827 (1619) | footprint |
» | Namestitev Red Hat 7.3 <- priklop particije ??Oddelek: Operacijski sistemi | 1082 (961) | CWIZO |