Forum » Loža » Program Horuk
Program Horuk
karafeka ::
Želim uporabljati program Horuk, predvsem za izdelovanje višinskih grafov iz zapiskov interaktivnega atlasa Slovenije 3.0. Vendar je za to potrebno registrat program. Sedaj pa nastopi problem, saj je email človeka, ki je naredil Horuk (Peter@malovrh.com) nedosegljiv oz. povratno sporočilo, ki ga dobim je, da je presežena kvota računa.
Sedaj me zanima, če morda kdo pozna gospoda Petra oz. kak njegov drug elektronski naslov, da bi mi lahko poslal tisto kodo za registracijo, ali pa če mi lahko priporačate kakšen drug program za izdelovanje višinskih grafov iz kart oz. zemljevidov, ker bi mi to prišlo zelo prav pri načrtovanju tur s kolesom.
Sedaj me zanima, če morda kdo pozna gospoda Petra oz. kak njegov drug elektronski naslov, da bi mi lahko poslal tisto kodo za registracijo, ali pa če mi lahko priporačate kakšen drug program za izdelovanje višinskih grafov iz kart oz. zemljevidov, ker bi mi to prišlo zelo prav pri načrtovanju tur s kolesom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia uporabniške podatke pošiljala na KitajskoOddelek: Novice / Android | 5054 (3180) | jlpktnst |
» | Prodaja preko interneta.Oddelek: Loža | 5768 (5058) | St235 |
» | Iščem programOddelek: Programska oprema | 1603 (1289) | bluefish |
» | Flash PlayerOddelek: Programska oprema | 923 (893) | Trubadur |
» | Nov testOddelek: Novice / Procesorji | 2117 (2117) | hlodek |