Forum » Pomoč in nasveti » F1 (help)
F1 (help)
playbaby ::
oj..
js sm tle ful ful nova.. pa bi za začetk prašla, kko si nastaviš avatar.. in če se da, je lahko animiran?
drgač pa.. sm neki stikala po netu in našla to stran.. Funny and cool links,valda.. in zdej sm se registrirala.. in bi še js kej tle sodelovala... tko da.. če mi kdo pomaga..
tnx tnx***
js sm tle ful ful nova.. pa bi za začetk prašla, kko si nastaviš avatar.. in če se da, je lahko animiran?
drgač pa.. sm neki stikala po netu in našla to stran.. Funny and cool links,valda.. in zdej sm se registrirala.. in bi še js kej tle sodelovala... tko da.. če mi kdo pomaga..
tnx tnx***
Iny, miny, mino, mo - who's the next motherfucker to go?
strictom ::
Da ti lepo predstavim slo-tech... Za take teme se ponavadi tala nazive. Avatarjov ni ker smo navadni smrtniki in si jih lahko privoščijo samo über humansi kot so člani tajne policije in pisuni,... Ponovem tudi moderatorji. Samo napiši kaj proti črncem, južnjakom, srbom, židom, debelim, računalničarjem pa bo grdo(zbris posta pa naziv). Ne omenji česarkoli kar bi se navezovalo na piratstvo. Nasty stuff later on :) Ne gobcaj moderatorjam nazaj. Če te užali to sprejmi kot pravi dec pa ga potem na irco nakurči(tko kot vsi ostali). Ne odpiri tem z noobovskimi vprašanji zato ker bo prvi post v stilu: "uporab googla". Še prej pa uporabi iskanje. Pa dear god preberi si pravila. V teme piši kar spada pod naslov ne bit "preveč" offtopic. Pa vsaj malo piši velke začetnici pa mogoče par vejic. Za tako bluzenje kot je tvoj prvi post pa uporabi temo: Nakladalnica(ex kdaj hodite spat). To bi blo vse.
PS.: Matr mi je dougcajt. Res.
PS.: Matr mi je dougcajt. Res.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
playbaby ::
gee.. thanks.. si se prow potrudujavascript:smesko(' ');
javascript:smesko(' ');
ma ja veš..sm se ravnokar vpisala.. pa mal še stikam okrog.. pa zdej mam cajt pa si bom kej prebrala.
ajde tnx again
javascript:smesko(' ');
ma ja veš..sm se ravnokar vpisala.. pa mal še stikam okrog.. pa zdej mam cajt pa si bom kej prebrala.
ajde tnx again
Iny, miny, mino, mo - who's the next motherfucker to go?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pritožba: kvaliteta vs. kvantitetaOddelek: Slo-Tech | 3444 (1817) | T-h-o-r |
» | ***** (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4882 (4027) | Tomi |
⊘ | luni-zvezdice? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 8074 (6062) | Sergio |
» | Zvezdice, zvezdice, zvezdice in ostali naziviOddelek: Slo-Tech | 2482 (1980) | Pretorijanec |