Forum » Zvok in slika » Izkušnje s SAMSUNG 997MB?
Izkušnje s SAMSUNG 997MB?
Xgeneration ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če je imel kdo priložnost videti ta model in ne samo njega pač pa tudi njegovo sliko? :)
Ali ga kdo mogoče ima doma? Kako se obnese?
Cena je na enaa ugodna - zelo pravzaprav. Pa celo Diamondtron cev naj bi imel. Pa 500ccd svetilnosti.
lp
Zanima me, če je imel kdo priložnost videti ta model in ne samo njega pač pa tudi njegovo sliko? :)
Ali ga kdo mogoče ima doma? Kako se obnese?
Cena je na enaa ugodna - zelo pravzaprav. Pa celo Diamondtron cev naj bi imel. Pa 500ccd svetilnosti.
lp
LP
- spremenil: Xgeneration ()
CaqKa ::
joj. verjetno je neumno povdarjat da se šele na koncu teme razvidi da se gre za monitor?
takšne teme brez uvoda..
takšne teme brez uvoda..
Sori ker sem hotel, da bi bla tema čim krajša. Sej navadno temo na Slo-techu izberemo preko naslova. A ne? Kdor ve, kaj Samsung 997MB je, bo že vedel, kaj mislim.
Je pa res bedno, da nekateri nimate kaj drugega za delat, kot pa da take komentarje pišete.
Prosim, da se držite NASLOVNE teme, no!
Če ne, se raje vzdržite komentarja.
Res bedno no.
Je pa res bedno, da nekateri nimate kaj drugega za delat, kot pa da take komentarje pišete.
Prosim, da se držite NASLOVNE teme, no!
Če ne, se raje vzdržite komentarja.
Res bedno no.
LP
Samuel ::
Glede na to nima Diamondtron cevi!!
pravzaprav čist običajen Flat monitor.. mogoče boljš poseč po 17 LCDju!
pravzaprav čist običajen Flat monitor.. mogoče boljš poseč po 17 LCDju!
No pa ga mam. Ja to z Diamondtron cevjo se je meni čudno zdelo. Zakaj bi bil potem monitor tolk cenejši od 959NF.
Je pa 1.liga. Ful lepa slika. Funkcija MagicBright je tut kul.
Ni mi žal no. Za 39990.
Naslednji bo pa res LCD :))
čaw
Je pa 1.liga. Ful lepa slika. Funkcija MagicBright je tut kul.
Ni mi žal no. Za 39990.
Naslednji bo pa res LCD :))
čaw
LP
ThinMan ::
Kako resolucijo šibaš ? 1280x1024 @85hz ?
Ta naj bi bila celo priporočljiva. A kaj ko se na ekranu vidijo neke črte, ki potuje iz leve in desne spodnje strani proti sredini. Črke na teh delih (recimo v Raziskovalcu, dokumenti, ...) so nekak kot bi imele neko texturo ponjih.
A je to komu, ki je lastnik Samsunga Syncmastera 997MB znano ?
lp,
Ta naj bi bila celo priporočljiva. A kaj ko se na ekranu vidijo neke črte, ki potuje iz leve in desne spodnje strani proti sredini. Črke na teh delih (recimo v Raziskovalcu, dokumenti, ...) so nekak kot bi imele neko texturo ponjih.
A je to komu, ki je lastnik Samsunga Syncmastera 997MB znano ?
lp,
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater CRT monitor? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6126 (5034) | Tilen |
» | Katerega od naštetih monitorjev naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2080 (1637) | gappee |
» | Monitor Samsung 959NF [problem)Oddelek: Strojna oprema | 935 (754) | bastadu |
» | Samsung 959NF nastavitve ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 969 (872) | bastadu |
» | razlika med samsung 959NF in 957DFOddelek: Strojna oprema | 1322 (1159) | Matevy |