Forum » Programska oprema » outlook express - težave
outlook express - težave
MagElan ::
imam problem, ki sploh ne vem kdaj je nastal... nastavo sem si odjemalca pošte outlook express ga uporabljal, vse delovalo normalno, ga nehal uporabljat odkar sem dobil accout pri gmailu, pred kratkim pa sem spet zagnal outlook express in začudeno opazoval prispele maile. vsi so zgledali kot da ne bi imeli nobenega sporočila.. se pravi da mi outlook ne prikaže teksta. tekst pa je ker sem maile pregledal preko neta. no s tem se nekako sprijaznim in hočem odgovorit na prispel mail in ugotovim da lahko napisem samo naslov in subject besedila pa ne morem pisat, vse je "zamegljeno" vsi gumbki za urejanje teksta in vse. niti kurzorja ne moram postavit v okvir ...
a ima kdo podobne težave in/ali ve kako jih odpravit?
LP
a ima kdo podobne težave in/ali ve kako jih odpravit?
LP
-=MagElan=-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook Express težave s prejemanjem priponkOddelek: Programska oprema | 3243 (649) | huwi |
» | Nova generacija elektronske pošte: IBM VerseOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6477 (5095) | johnnyyy |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2985 (2985) | Izi |
» | Pošiljanje E-mail-a skupiniOddelek: Pomoč in nasveti | 1617 (1391) | Jan987 |
» | Outlook express in shranjevanje prispele pošteOddelek: Programska oprema | 1856 (1729) | Rokic |