» »

R9800Pro in dva monitorja

R9800Pro in dva monitorja

urke710 ::

Tako je naneslo, da imam na razpolago en odvečen 17" monitor. Pa sem ga hotel priklopit na mojega radona 9800pro (podpis) in se stvar ni tako gladko iztekla kot sem mislil. Namreč na 6600GT ni nobenih problemov: vklopiš kabel v grafo, v driverju naštimaš extended desktop in je stvar rešena. Pri radeonu pa to ne dela. Ko priklopim še drug monitor, je možnost v driverjih samo to da preklapljam med enim in drugim monitorjem.

Zaj pa jaz vas prašam:

ALi je možno zrihtat zadevo tako, da bo delovalo kot na geforsu? ...extended desktop?
d.i.g.

kriko1 ::

Jaz nisem imel problemov, kot se spominjam, sem vklopu drugi zaslon (uporabljal sem control panel), apply. To je blo vse, potem sem se lahko stimu kako naj se obnasa, kot klon, extended desktop. Natancna navodila pa ti ne morem vec dat, ker nisem ze nekaj casa več na winsih. Poglej na ati-jevi strani.

Fizikalko ::

Jest mam 2 monitorja oz. projektor + monitor na Radeonu 9800pro, pa mi dela brez problemov. Dej si nove driverje. Jaz imam v njih namreč možnost, da preklapljam ali pa da imam oboje naenkrat. Mam pa Catalyste 5.4. Definitivno se da uštimat.

Aha,...

Mogoče je pa pol problem v tem ker mam omega driverje (rad_w2kxp_omega_2625a).
d.i.g.

Fizikalko ::

Možno.

Ah, sem smotan,....

Sem že ušitmov. Nisem vidu tm spodej da je treba dat klukco za extendet desktop. Jz sem to iskov v advanced pod jezičkom displays.

Tenks enivej.
d.i.g.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Trije monitori - znanstvena fantastika? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
7711933 (9409) PrimozR
»

Povečanje delavne površine, DVI-D versus D-sub

Oddelek: Kaj kupiti
162629 (2374) opeter
»

LCD doublemonitor na 7600gs

Oddelek: Strojna oprema
71689 (1620) Pesimist
»

Win XP in prenosnik, na desktop monitorju ne znam menjat res.

Oddelek: Programska oprema
141463 (1317) Jst

kako povezati PC in LCD TV

Oddelek: Zvok in slika
165985 (4314) KoMar-

Več podobnih tem