» »

MAIL ne dela - NOD 32/linksys router

MAIL ne dela - NOD 32/linksys router

velchett ::

Imam problem: imam ADSL povezavo, a ne morem pošiljat niti prejemat mailov odkar sem priklopil router LINKSYS BEFSR41v3. Sprva sem lahko maile vsaj prejemal, sedaj pa jih ne morem niti prejemat niti pošiljat. Snet jih ne morem niti preko Siolove strani v browserju (niti v IE niti v Firefoxu). Mail odjemalec je Outlook Express in Thunderbird Mozilla ampak oba se ustavita ko je prvega maila pobrano cca 650k - potem mi pa javi da se server ne odziva, čeprav sem normalno povezan.

Antivirusni program je NOD32, izklopil sem mu že vse mogoče da mi ne čekira virusov v mailih ipd ampak še vedno ne dela. Helpmi. Hvala.
  • spremenilo: velchett ()

Marko007 ::

Če imaš kak firewall na računalniku, ga izklopi. Meni s Sygate-jevim firewallom ni pošiljalo mejlov, ftp prenos mi ni deloval, zdaj sem menjal firewall in deluje. Imam sicer planetov ruter XRT401D, prej na 401B ruterju pa je delovalo tudi s Sygate personal firewall. :\

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Marko007 ()

velchett ::

Nimam software firewalal, ker je baje router dovolj. Zato mi je tolk bolj čudno, da mi blokira maile. Sem že najmanj 10x klical a SIOL, pa mi ne znaj povedat druzga kor: resetiraj modem, odklopi router...

A se komu kaj sanja?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tuš SMS iz tujine

Oddelek: Mobilne tehnologije
102708 (2325) Ice-Heki
»

Kako nastavit WLAN ASUS WL500g (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
697918 (5662) DixieFlatline
»

Slab prenos po mreži!?!?

151324 (969) Tomay
»

Firewall (da ali ne)

422315 (1507) alum
»

Internet connection sharing! WTF???