Forum » Zvok in slika » Projektorji...
Projektorji...
Dr Zoidberg ::
Zdravo...
Zanima me kako se kaj obnesejo tisti najcenejši projektorji, v rangu nekaj takega ali takega, in na kaj bi moral biti pri kupovanju projektorja najbolj pozoren. Nekako mi je pomembna lastnost da je čim tišji. (in cenejši ) Življenska doba žarnice ni taka ključna zadeva.
Zanima me kako se kaj obnesejo tisti najcenejši projektorji, v rangu nekaj takega ali takega, in na kaj bi moral biti pri kupovanju projektorja najbolj pozoren. Nekako mi je pomembna lastnost da je čim tišji. (in cenejši ) Življenska doba žarnice ni taka ključna zadeva.
.
filtr ::
Ja mene tudi to zanima...Pa zanima me se to koliko potem pride zarnica recimo za tak projektor kot ga je ze zgoraj podal dr. Ter zanima me koliko je kaj res z delovno dobo zarnice,to mislim s tem ko pise da drzi 3000ur? Pa ce je to recmo za ukol 150cm digonalne slike, tak projektor dovolj, s tem da je slika kakor toliko vredu, da je gledanje filma sprejemljivo? Ter zanima me se to, ker to je LCD projektor,koliko ima to kaj zamika, ce ga sploh kaj ima? in ce je vredu za gledanje filma na 3 metre razdlje?
Hvala za vase odgovore
Hvala za vase odgovore
jah takle mamo, talke se gremo, pa nkar ne porajtj:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji trdi disk 300gbOddelek: Kaj kupiti | 3366 (2382) | mmaestro |
» | matičnaOddelek: Kaj kupiti | 2364 (2170) | primy |
» | Poceni "hišni kino"Oddelek: Zvok in slika | 3147 (2391) | trdoreh |
» | Kateri LCD TV?Oddelek: Kaj kupiti | 1265 (1170) | flashek |
» | Nekaj nejasnosti pri nakupu novega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 3732 (3363) | coldman |