Forum » Pomoč in nasveti » Kako dobiti nazaj izbrisan file?
Kako dobiti nazaj izbrisan file?
mavec ::
LP!
Prvič tu postam vprašanje, pa upam, da tud zadnjič. Imam en problem, ki je res težak. Prevedel sem podnapise za serijo, potem pa ko sem jih hotel še popraviti, sem po nesreči shranil napačne ter potem prave izbrisal.
Poizkusil sem že z nekaj programi a mi prav nobeden od njih ni našel omenjene datoteke.
Mogoče kdo ve kako in kaj?
Hvala za odgovore
tinkec
Prvič tu postam vprašanje, pa upam, da tud zadnjič. Imam en problem, ki je res težak. Prevedel sem podnapise za serijo, potem pa ko sem jih hotel še popraviti, sem po nesreči shranil napačne ter potem prave izbrisal.
Poizkusil sem že z nekaj programi a mi prav nobeden od njih ni našel omenjene datoteke.
Mogoče kdo ve kako in kaj?
Hvala za odgovore
tinkec
Myth ::
Če niso v Košu oz. če imaš Norton FW ali AW, ki ti naredi tudi da lahko čisto zbrišeš stvari in jih v enem tednu še dobiš nazaj, oziroma si sam nastaviš kako dolgo bo Norton te "odpadke" imel, ne boš nikakor dobil podatkov nazaj. Sicer pa uporabi malo iskanje, tem o teh stvareh je kar nekaj. To pa jaz govorim iz svojih izkušenj.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
mavec ::
Saj sem poizkusil že GetBackData NTFS, pa mi ni nič našel ter še nekaj drugih programov. Najdejo mi vse drugo samo tega ne. Nimam Norton AV, imam TuneUP Utilities pa sem že s programom notri, poizkusil dobiti podatke nazaj, a mi ni uspelo.
neoto ::
Težka bo, namreč na tisto mesto, kjer so bili podatki si shranil neke druge. Ne vem če obstaja program, ki bi ti rešil podatke v takšni obliki...
nokia6310 ::
Mene tudi zanima je komu to že uspelo?
Mam en wordov file ki bi ga rad dobil nazaj pravzaprav ni nič posebnega gre za neko tel številko ki sem jo mel noter zapisano pa zdaj nevem kako bi ga dobil nazaj vem da preden sem ga zbrisal sem ga mel na drugi particiji shranjenega napište nekaj programov pa kje se jih da dobit da se malo poigram.
Nasrečo file ni bistvenega pomena.
Mam en wordov file ki bi ga rad dobil nazaj pravzaprav ni nič posebnega gre za neko tel številko ki sem jo mel noter zapisano pa zdaj nevem kako bi ga dobil nazaj vem da preden sem ga zbrisal sem ga mel na drugi particiji shranjenega napište nekaj programov pa kje se jih da dobit da se malo poigram.
Nasrečo file ni bistvenega pomena.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nokia6310 ()
nokia6310 ::
Pogledal sem s pc inspectorjem pa ni ničesar našel potem sem si naložil get data back pa pridem do search potem pa nevem kako da pritisnem tisti gumb search ker ga nikjer ni pa tudi izbrat si nemorem kaj želim pregledat je pa res da je demo verzija zato me zanima a mora biti registrirana?
Kje pa dobim zgoraj omenjen program?
Hvala za pomoč.
Kje pa dobim zgoraj omenjen program?
Hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zbrisane slike-kako jih dobiti nazajOddelek: Pomoč in nasveti | 2237 (2020) | solatko |
» | WD MyBook izgubil podatke?Oddelek: Strojna oprema | 2672 (2043) | darkolord |
» | Program za pridobitev izbrisanih datotekOddelek: Programska oprema | 6951 (6408) | T_F_7 |
» | Kako dobiti podatke na disku, ki ima zrušeno particijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1912 (1608) | Caligula |
» | RECOVERY PODATKOVOddelek: Pomoč in nasveti | 1563 (1383) | Elemen_T |