Forum » Strojna oprema » računalnik piska
računalnik piska
ant ::
Lep pozdrav vsem
Kakšen teden nazaj sem kupil tv tuner leadtek expert
problem je, ker mi zvok prehiteva sliko
Kaj bi lahko bilo???
Sicer se mi to dogaja tudi pri nekaterih filmih divx/xvid.
Računalnik je intel celeron 700 spomina pa je 128 rama.
Na računalniku imam naložene xp-je
Aja pa še nekaj: original imam samo 64 rama pc100, pol sem dal pa še 128 zraven pc133 in ga mam zdej skupaj samo 128.
tudi če dam noter samo 128 kaže daje 64. Problem pa je tudi,
da mi računalnik ko ga prižgem kr neki piska pol ga pa treba resetirat, da je v redu.
Hvala za odgovore
Kakšen teden nazaj sem kupil tv tuner leadtek expert
problem je, ker mi zvok prehiteva sliko
Kaj bi lahko bilo???
Sicer se mi to dogaja tudi pri nekaterih filmih divx/xvid.
Računalnik je intel celeron 700 spomina pa je 128 rama.
Na računalniku imam naložene xp-je
Aja pa še nekaj: original imam samo 64 rama pc100, pol sem dal pa še 128 zraven pc133 in ga mam zdej skupaj samo 128.
tudi če dam noter samo 128 kaže daje 64. Problem pa je tudi,
da mi računalnik ko ga prižgem kr neki piska pol ga pa treba resetirat, da je v redu.
Hvala za odgovore
- premaknil iz Zvok in slika: CaqKa ()
CaqKa ::
glede prehitevanja je polno tem, splloh o tem ko divxi prehitevajo.
naslovi tem se na slotechu ne pišejo z veliko ker to pomeni kričanje.. zakaj so na vsaki strani še 4 klicaji mi tudi ni jasno.. kar se pa tiče tvojih ramov pa bodo kolegi iz strojne opreme vedeli bolje.
prehitevanje pa je lahko tudi vzrok slabega računalnika oziroma pomanjkanja rama.
piskanje ti bodo v strojni razložli (čist mimogrede, a če računalnik nekaj piska, ti ni logično da je treba preverit kaj mu ne paše?)
premikam.
naslovi tem se na slotechu ne pišejo z veliko ker to pomeni kričanje.. zakaj so na vsaki strani še 4 klicaji mi tudi ni jasno.. kar se pa tiče tvojih ramov pa bodo kolegi iz strojne opreme vedeli bolje.
prehitevanje pa je lahko tudi vzrok slabega računalnika oziroma pomanjkanja rama.
piskanje ti bodo v strojni razložli (čist mimogrede, a če računalnik nekaj piska, ti ni logično da je treba preverit kaj mu ne paše?)
premikam.
Jan987 ::
mislm da je za tv mal prešvoh računalnik. Jest mam amd anthlon xp 2400+ pa 512rama in se mi procesor ob gledanju tv-ja kr fejst segreje (včasih še bolj kot v povprečni streljačini) Pa tud mal več rama nebi škodl!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zahteve za gledanje divx filmovOddelek: Strojna oprema | 3152 (1912) | Azrael |
» | Prepoznano samo 128 Mb RAM-aOddelek: Strojna oprema | 1181 (1097) | ali3n |
» | Problem z ramomOddelek: Pomoč in nasveti | 916 (822) | AngelOfDeath |
» | epox p2-112a & Celeron 300a RAM in OVERCLOCKOddelek: Navijanje | 941 (851) | ru7 |
» | Kateri os??Oddelek: Operacijski sistemi | 1578 (1315) | andrej |