Forum » Pomoč in nasveti » racunalnik se prizge a se noce boot-at ???
racunalnik se prizge a se noce boot-at ???
appz ::
pozdravljeni,
sam eno vprasanje :
pustil sem racunalnik cez noc prizgan .. zjutraj ni bilo vec slike zato sem ga ugasnil na "KNOF"
kasneje se enkrat prizgl .. prizge sicer se (lucke svetijo ventilator se vrti) - sam dobene slike...tudi zvoka zagona diska ni nic samo ventilatorji se vrtijo... preveril na drugem PC monitor:dela - preveril graficno:dela - preveril diske:dela preveril rame: dela ...... samo nisem siguren kaj je crknilo al proddcesor ali plata---- imam pa durona 1.2 ter plato ECS k7s5a
ali je mogoce kaksen drug problem
hvala za pomoc ter lp
sam eno vprasanje :
pustil sem racunalnik cez noc prizgan .. zjutraj ni bilo vec slike zato sem ga ugasnil na "KNOF"
kasneje se enkrat prizgl .. prizge sicer se (lucke svetijo ventilator se vrti) - sam dobene slike...tudi zvoka zagona diska ni nic samo ventilatorji se vrtijo... preveril na drugem PC monitor:dela - preveril graficno:dela - preveril diske:dela preveril rame: dela ...... samo nisem siguren kaj je crknilo al proddcesor ali plata---- imam pa durona 1.2 ter plato ECS k7s5a
ali je mogoce kaksen drug problem
hvala za pomoc ter lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC ugasnil med pregledovanjem BIOSaOddelek: Pomoč in nasveti | 1917 (1691) | solatko |
» | Zaflashan Bios Gigabyte GA K8N SLIOddelek: Pomoč in nasveti | 2496 (2188) | Domini tm |
» | Windows Xp 64 bit - črn zaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 878 (672) | Ozric |
» | Računalnik se noče bootat - Na pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1488 (1288) | Dead_Eye |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Strojna oprema | 1142 (962) | Trololololo1 |