Forum » Kaj kupiti » dig. kamera SONY DCR-HC19E
dig. kamera SONY DCR-HC19E
Ciciban ::
zanima me kako se obnese med snemanjem, kakšne zgledajo slike in bral sem da ne omogoča intervalnega snemanja. Kaj so mislili s tem?
Kako dolgo ti drži baterija?
Kakšno je tvoje mnenje o tej kameri? si zadovoljen z njo al ti je žal da si jo kupil?
Kako dolgo ti drži baterija?
Kakšno je tvoje mnenje o tej kameri? si zadovoljen z njo al ti je žal da si jo kupil?
Dekinio ::
To kamero ima moj stric in kolega.Naj tej kameri sem snemal zelo veliko tak, da ti kakšne informacije lahko dam.Kamera je kr dobra, odvisno je pač od uporabnika kakšne zahteve ima.Če bi jo mel za kakšne home video posnetke je več kot dovolj dobra.Sicer, če bi bil neki zahtevni uporabnik ziher nebi gledal dig.kamere za 100k.Kar se slik tiče ti rečem tak...nea pričakuj da bojo slike tak kot na kakšnem digitalnem fotoaparatu.Malo me moti to, da ko snemaš in pol klikneš da ti slika...slika stoji, zvok pa se predvaja dalje.To mi je nekak glupo in neuporabno.Baterija drži kr dolgo, pač kot vsaka stvar čez čas zgubi malce na kapaciteti.Sony je sony.
Drugač je kamera zelo majhna in za to ceno se mi zdi dober nakup.Pogleje še kakšnega Canona pa malo primerjaj.
Če te še kaj zanima vprašaj.
Drugač je kamera zelo majhna in za to ceno se mi zdi dober nakup.Pogleje še kakšnega Canona pa malo primerjaj.
Če te še kaj zanima vprašaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dekinio ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony hdr cx 160Oddelek: Zvok in slika | 2538 (2156) | krebs11 |
» | helmet cam?Oddelek: Kaj kupiti | 1634 (1580) | CrustyDOD |
» | Nakup digitalne video kamereOddelek: Kaj kupiti | 3491 (2738) | Calligula |
» | Digitalna kamera za 150.000?Oddelek: Kaj kupiti | 2287 (1914) | Calligula |
» | Mini DV kamera Panasonic NV-GS11 - osebno mnenje (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7068 (5461) | pivmik |