Forum » Pomoč in nasveti » ignorira tipkovnico in miško
ignorira tipkovnico in miško

Filozof ::
V Win XP sem znancu želel usposobiti multimedijske tipke na tipkovnici, ki jih do takrat ni zaznavalo. Ker ni imel gonilnikov sem prvo tak za hec poizkusil posodobiti gonilnik in sem sam iz seznama izbral ne vem več točno katero tipkovico, ki se mi je še najbolj zdela ustrezna (po opisu). Seveda mi je zagrozilo, da bodo lahko težave in da ne bo delovalo ampak saj lahko zaženem varni način in tam nazaj zamenjam gonilnike.... sem si mislil.
Po restartanju računalnika mi je naenkrat za miško in tipkovnico v upravitelju naprav pisalo, da je gonilnik onemogočen in ni delovalo nič. Uporaba naprave je bila sicer omogočena. Zaženem varni način in isto sranje. Ostalo mi ni nič drugega kot da priklopim USB miško in tipkovnico. Tisti dve sta delovali, ampak ko sem zamenjal gonilnike za onesposobljeno tipkovnico mi je še naprej javljalo, da je gonilnik onemogočen. Sem probal večkrat brisati iz seznama (v upravitelju naprav) in ni pomagalo nič. Vedno znova se nazaj pojavita onemogočena miška in tikovnica.
Se priporočam za nasvete, če bodo kakšni. Hvala
Po restartanju računalnika mi je naenkrat za miško in tipkovnico v upravitelju naprav pisalo, da je gonilnik onemogočen in ni delovalo nič. Uporaba naprave je bila sicer omogočena. Zaženem varni način in isto sranje. Ostalo mi ni nič drugega kot da priklopim USB miško in tipkovnico. Tisti dve sta delovali, ampak ko sem zamenjal gonilnike za onesposobljeno tipkovnico mi je še naprej javljalo, da je gonilnik onemogočen. Sem probal večkrat brisati iz seznama (v upravitelju naprav) in ni pomagalo nič. Vedno znova se nazaj pojavita onemogočena miška in tikovnica.
Se priporočam za nasvete, če bodo kakšni. Hvala
Pogled v oči...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo thinkpad t440s touchpad ne deluje v WIN10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1828 (1545) | nsa_ag3nt |
» | Težava z USB v Win 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 969 (795) | Han |
» | Zanimiv USB problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1308 (1086) | Han |
» | WiFi Adapter gonilnikiOddelek: Strojna oprema | 2522 (2342) | solatko |
» | Windows 7 BSODOddelek: Operacijski sistemi | 1279 (1192) | adam1900 |