Forum » Pomoč in nasveti » Razespyware in odstranitev le tega anto-spy produkta
Razespyware in odstranitev le tega anto-spy produkta

tomaz_v ::
Ojla,
je kdo imel že to "srečo" in ujel to stvar. Zadeva se inštaliram in se je ne da na lep normalen in klasičen način rešit.
Pojavi se en programček v win\system32 z imenom razespyware.exe in ko ga izbrišeš pa ponovno zaženeš mašino je stavr zopet tam. Seveda sem pred tem še brisal po registru vse kar je bilo sumljivega in se je štartalo ob zagonu, ampak brez uspaha. Stvar se pa naseli na namizje, tako da le tega ni mogoče spreminjat.
Pripenjam še sliko tega namizja.
je kdo imel že to "srečo" in ujel to stvar. Zadeva se inštaliram in se je ne da na lep normalen in klasičen način rešit.
Pojavi se en programček v win\system32 z imenom razespyware.exe in ko ga izbrišeš pa ponovno zaženeš mašino je stavr zopet tam. Seveda sem pred tem še brisal po registru vse kar je bilo sumljivega in se je štartalo ob zagonu, ampak brez uspaha. Stvar se pa naseli na namizje, tako da le tega ni mogoče spreminjat.
Pripenjam še sliko tega namizja.

Tomaz.V

Pithlit ::
Prvič vidim, amapk sem ravnokar bral eno prilogo večera... pa piše not nekaj sumljivo podobnega tvojemu primeru: "Namizje je rdeče obarvano in ima samo nekaj ikon, v sredini pa v črnem okvirju nekaj piše."
Zdravilo. Če stvar ne deluje (ne morem probat, pa želje tudi nimam) se pritoži na Časopisno-založniško podjetje Večer.
Vir: Priloga časnika Večer - Raziskovalec, 25. April 2005
Zdravilo. Če stvar ne deluje (ne morem probat, pa želje tudi nimam) se pritoži na Časopisno-založniško podjetje Večer.
Vir: Priloga časnika Večer - Raziskovalec, 25. April 2005
Life is as complicated as we make it...

Bom poizkusil pa da vidim kaj bo nastalo.
Tomaz.V

Hmm, tudi ta famozni ad-aware ne najde nič sumljivega. Sem si sprintal tiste zadeve in predhodnega linka (Zdravilo) pa da vidimo kaj se da naredit po registru. Drugae pa tist SW ki je za dolvleko ne deluje

Tomaz.V
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Checker.exe ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1761 (1246) | Fukomuko |
» | MMTASK.EXEOddelek: Omrežja in internet | 1229 (1094) | janez5 |
» | Kako pa vi vzdržujete računalnikOddelek: Strojna oprema | 2081 (1412) | Tomay |
» | Kateri program za preganjanje nadležnega Spywara??Oddelek: Programska oprema | 1263 (1047) | Taras_Bulba |
» | Internet explorer zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1321 (1219) | _spirit_ |