» »

win2k install

win2k install

tec ::

Problem nastane, ko mi instalacija win 2000, zacne iskati komponente (kjer naj bi ekran parkrat blinknil). Napise mi Hardware Mailfunction...plese contact hardware vendor...no nekaj podobnega. V cem je problem ?
Plata je MSI k7t turbo in D700
256 rama PC133...simple technology
Win98 dela BP.
Se to. Ta isti ram sem prej imel v abit kt7a in D800@1166. Po 2 dneh sem ga moral odstranit, ker mi ga ni hotelo presteti. Sem ga pa potem vstavil v epox mvp3e in K6 300@450 in je delal bp, prav tako tudi v MSI.

andrej ::

a mas sistem navit ko instaliras?
poglej ce je vsa tvoja oprema kompatibilna z w2k -> www.microsoft.com/hcl

tico ::

sem imel isti problem pa se tocno ne spomnim kako sem zrihtal. mislim da sem v biosu izklopil sound in intaliral w2k brez sounda pol pa reset pa bios pa sound enable pa drajverje mores imet. aja pa se to ce imas raid moras intalirat drajver ko te med instalacijo vprasa ali imas kaki raid kontroler. upam da je to to.

danielka84 ::

To je meni delalo pro XPjih. Namreč, če ti takrat to napiše kadar monitor blinka, je potem nekaj z grafično narobe, ker "ne more" spreminjati resolucije. Men je to delalo z ATI Rage Fury Maxx 64mb, potem sem pa drugo not dal, in je delalo brez problema!

lp

tec ::

No sedaj pa res vec ne vem. Jest sem sumil ram, ampak glede na odgovore je lahko karkoli. Bom zamenjal ram in graficno, v biosu izklopil sound in potem porocam.
Hvala vsem za odgovore.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BLUE SCREEN: Katera komponenta ne deluje pravilno?

Oddelek: Pomoč in nasveti
131226 (1145) Gwanaroth
»

Pinnacle PCTV + winXP velik problem

152806 (1990) oton
»

WINFAST 2000XP problem

81056 (912) Scorpia
»

Xp black screen ali hang up med inštalacijo