Forum » Zvok in slika » težave z zvokom na pctv pro Pinnacle kartici
težave z zvokom na pctv pro Pinnacle kartici
blaster81 ::
Vedno, ko zaženem pctv vision ikono za gledanje tv na pc-ju se mi ugasne zvok,če grem v setup za audio v tem programu, se mi tud ugasne zvok, če začnem snemat, se mi tud ugasne zvok, nasplošno mi pa dela zvok, če grem vedno na (start, control panel, sound and audio devices, kliknm na audio, sound recording-volume, kliknm nato na Line-in Advanced in potem odznačim klukco tam kjer piše Do not monitor. No potem mi dela zvok, ampak to moram skos delat če hočem tv gledat... moja zvočna je sound blaster live!24 bit , 5.1 logitech zvočniki. skratka zvok je, sam vedno moram pa tam prtiskat če hočem zvok, ker vedno ko poženem program se mi pojav klukca pri Do not monitor. Lahko tud delam isto v creative sorround mixerju v line-in pa odznačem klukco pa je zadeva čist ista ... mam updatane windowse z sp2 , in zadno verzijo tv kartice pctv pro pinnacle. Če mogoče kdo ve rešitev, bi ga prosil naj mi pomaga pri tej zadevi, da bo skos delal zvok, ne da bi mogel skos it v Donot monitor in odstranjevat klukco... l.p.
- zaklenilo: Stepni Volk ()
ferdo ::
jaz sem imel enak problem, vendar je že dolgo tega ko sem to porihtal.
Mislim, da sem mogel preden sem instaliral gonilnike TVkartice poštimat WindowseXP z vsem sranjem "popravki" itd.. na to, v zadnem dejanju pa instaliral TVkartico, z zadnjimi orig.gonilniki. + še nek dodatek, nevemkaj.. če me kontaktiraš na ZS, ti od doma povem, kaj imam, za namestitev Te TVkartice.
LP
Mislim, da sem mogel preden sem instaliral gonilnike TVkartice poštimat WindowseXP z vsem sranjem "popravki" itd.. na to, v zadnem dejanju pa instaliral TVkartico, z zadnjimi orig.gonilniki. + še nek dodatek, nevemkaj.. če me kontaktiraš na ZS, ti od doma povem, kaj imam, za namestitev Te TVkartice.
LP
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.
.: I can`t believe the news today :.
sivi01 ::
Meni je Chris-TV rešil vse težave s tem tunerjem. Predlagam da poskusiš, imajo tudi free različico.
klik
lp
Sivi
klik
lp
Sivi
Stepni Volk ::
Tema obstaja: [uradna tema] Pinnacle, zato to žal zaklepam. Hvala za razumevanje in LP, moderator.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu 7.04 + Pinnacle PCTV = slika super, zvoka ni - Linux n00b here (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6858 (4299) | poweroff |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20246 (7792) | dire |
» | tv na računalniku-ker programOddelek: Zvok in slika | 1518 (1373) | dadooo |
» | Pinnacle PCTV + winXP velik problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2830 (2014) | oton |
» | Za vse lastnike MSI K7N2-L in ostale strokovnjake!!Oddelek: Zvok in slika | 1379 (1138) | Japonski |