Forum » Pomoč in nasveti » Zaradi hard diska se resetira PC
Zaradi hard diska se resetira PC
Brainstorm ::
Hi!
Začelo se mi je dogajat da se pc resetira ko hočem dostopati do datotek na sekundarnem disku ali ko hočem zagnati scandisk, defragag, dodaj-odstrani programe...
Vidim vse datoteke na disku, nekaj kratkih (*.lnk) sem skopiral na varno, večje naprimer avi se pa samo pokaže v bsplayerju slika potem pa restart.
A je to mogoče posledica ker sem disk po pomoti izklopu med obratovanjem pc-ja systemski disk pa je laufal naprej brez problema.
Kok rešit podatke z diska, please help.
Thanks
Začelo se mi je dogajat da se pc resetira ko hočem dostopati do datotek na sekundarnem disku ali ko hočem zagnati scandisk, defragag, dodaj-odstrani programe...
Vidim vse datoteke na disku, nekaj kratkih (*.lnk) sem skopiral na varno, večje naprimer avi se pa samo pokaže v bsplayerju slika potem pa restart.
A je to mogoče posledica ker sem disk po pomoti izklopu med obratovanjem pc-ja systemski disk pa je laufal naprej brez problema.
Kok rešit podatke z diska, please help.
Thanks
- spremenilo: Brainstorm ()
Brainstorm ::
Sem že rešu problem, disk je bil nastavljen na PIO mode, zakaj si je sam spremenil transfer mi ni jasno uglavnem zdej dela normalno.
Ob tej priliki bi še pa uprašu kaka je razlika med Multi-word DMA 2,1,0 katerga je najbolš nastavt za cd rom?
Thanks
Ob tej priliki bi še pa uprašu kaka je razlika med Multi-word DMA 2,1,0 katerga je najbolš nastavt za cd rom?
Thanks
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Not a Windows XP compatible partition!Oddelek: Pomoč in nasveti | 646 (528) | xuân_nguyęn |
» | Seagatovi diski neprijazni LinuxuOddelek: Novice / Diski | 3000 (3000) | Daedalus |
» | DVD - program ?Oddelek: Zvok in slika | 2347 (2140) | CaqKa |
» | Teac CD-RW 40x burn speedOddelek: Strojna oprema | 1086 (941) | Matek |
» | Forum in njegove napakeOddelek: Slo-Tech | 1128 (731) | JohnyB |