Forum » Pomoč in nasveti » Tezave s shranjevanje wordovih dokumentov
Tezave s shranjevanje wordovih dokumentov
Mitk ::
Imamo tri masine povezane v mrezo in imamo eno masino na katero shranjujemo wordove dokumente (ustvarjena povezava z mreznim pogonom). Z vseh racunalnikov shranjevanje wordovih datotek poteka brez problemov, na eni masini je pa cela zmeda. V cem je problem?
Odprem en dokument na masini za wordove fajle in del teksta skopiram, odprem nov dokument in besedilo prilepim. In ko ta novi dokument zelim shranim (pod drugim imenom) mi vrze ven obvestilo, da shranjevanje na disk ni mozno, da ta ne obstaja, je zasciten z geslom ali pa vsebuje znake / ali \. Nic od tega jasno ne drzi in edina varianta, ki mi preostane je da shranim fajl na lokalni racunalnik in od tam skopiram na server. A je kje ksna zascita prsla, da ne pusti shranjevat...kaksna kljukica kje odvec?!?! Antivirusni mam NOD32. Tut word sem deinstaliral pa ni nic sprememb. Tudi ce prvotno datoteko zaprem mi kopije, sicer pod drugim imenom tudi ne spusti shranit! A ja se to... ce pa odprem nov dokument in ga na novo spisem ni pa nobenim tezav s shranjevanjem na server! Tezave so torej le pri shranjevanju kopiranih besedil!
Se vam zdi, da bi znal bit problem v updejtih XPjev... te kr redno posodabljamo... je mozno da pride not tut ksna taka zascita?
Hvala za pomoc, M
Odprem en dokument na masini za wordove fajle in del teksta skopiram, odprem nov dokument in besedilo prilepim. In ko ta novi dokument zelim shranim (pod drugim imenom) mi vrze ven obvestilo, da shranjevanje na disk ni mozno, da ta ne obstaja, je zasciten z geslom ali pa vsebuje znake / ali \. Nic od tega jasno ne drzi in edina varianta, ki mi preostane je da shranim fajl na lokalni racunalnik in od tam skopiram na server. A je kje ksna zascita prsla, da ne pusti shranjevat...kaksna kljukica kje odvec?!?! Antivirusni mam NOD32. Tut word sem deinstaliral pa ni nic sprememb. Tudi ce prvotno datoteko zaprem mi kopije, sicer pod drugim imenom tudi ne spusti shranit! A ja se to... ce pa odprem nov dokument in ga na novo spisem ni pa nobenim tezav s shranjevanjem na server! Tezave so torej le pri shranjevanju kopiranih besedil!
Se vam zdi, da bi znal bit problem v updejtih XPjev... te kr redno posodabljamo... je mozno da pride not tut ksna taka zascita?
Hvala za pomoc, M
mrbungle ::
Gre za napako v dokumentu (ponavadi kake tabele ali enačbe). Sem že rešil to zadevo, a se ne spomnim točno postopka. Pojdi na microsoftovo stran ali na google in vpiši napako, da ti jo najde. Jaz sem takrat na microsoftovi strani našel lepa navodila, kako se v dokumentu poišče to napako (mislim da z neko izmed F-tipk) in se jo odstrani. Imel sem problem z enačbo, ki sem jo moral zbrisati in ponovno napisati.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka v worduOddelek: Programska oprema | 1345 (971) | sallchy |
» | Težave z Wordom, premalo pomnilnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1066 (913) | amigo_no1 |
» | Word documentOddelek: Programska oprema | 2472 (2324) | imagodei |
» | Enostaven program za scaner?Oddelek: Programska oprema | 2617 (2293) | Racunalnik |
» | jebe*** šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 4091 (3497) | Tr0n |