Forum » Strojna oprema » Disk šel rakom žvižgat ?
Disk šel rakom žvižgat ?
MEDENA ::
MAXTOR 12OGB ATA133.....niti pol leta ni star...ko odpakiram kak DVD movie k je zapakiran v rarih mi zmrzne winrar...krneki.
R33D3M33R ::
Možno je da so se ti sesule particije, sem imel podoben problem -> konstatno mi je zmrzovalo, sem naredil low-level in je delal kot urica dokler ga nisem "skuril".
Malo offtopic: Zanima me, kje v Mariboru bi bil najcenejši servis za disk. Koliko bi bila približna cena popravila? Problem je v tem, da se plošče ne sučejo več ( verjetno mi je crknil motorček ), pri poslušanju pa se zdi, da se glava še vedno premika - pa greje se tudi.
Disk je 80GB in verjetno se mi ne splača če je popravilo nad 5k.
Hvala!
Malo offtopic: Zanima me, kje v Mariboru bi bil najcenejši servis za disk. Koliko bi bila približna cena popravila? Problem je v tem, da se plošče ne sučejo več ( verjetno mi je crknil motorček ), pri poslušanju pa se zdi, da se glava še vedno premika - pa greje se tudi.
Disk je 80GB in verjetno se mi ne splača če je popravilo nad 5k.
Hvala!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
user427615 ::
mogoče maš pa sm komp zapacan, in je mogoče potrebna optimizacija al pa sm re-inštalerej Win RAR
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Procesor???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1546 (1199) | DjVirus |
» | Namestitev Linuxa...Oddelek: Operacijski sistemi | 1543 (1334) | jype |
» | Mozilla vs FirebirdOddelek: Programska oprema | 1777 (1464) | Poldi112 |
» | Pingo 2.0Oddelek: Operacijski sistemi | 1463 (1252) | BigWhale |
» | Optimalne nastavitve za eDonkey (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5061 (3587) | Mr.B |