Forum » Pomoč in nasveti » 5 stvari na istem IRQi
5 stvari na istem IRQi
AIDS ::
Dobro jutro.
Zanima me, ce je v redu da imam 5 stvari na istem IRQi.
Na share so namrec: graficna, SB, mrežna, 2xvia.
Vse te zadeva uporabljajo IRQ 10.
Uporabljam WinXP final.
Mama plata AOpen AK73Pro(A). Bios je najnovejsi.
Zahvaljujem se vam za vse mozne odgovore.
LP
Zanima me, ce je v redu da imam 5 stvari na istem IRQi.
Na share so namrec: graficna, SB, mrežna, 2xvia.
Vse te zadeva uporabljajo IRQ 10.
Uporabljam WinXP final.
Mama plata AOpen AK73Pro(A). Bios je najnovejsi.
Zahvaljujem se vam za vse mozne odgovore.
LP
AIDS ::
Igre ne delajo OK. Stekajo, zmrznejo...itd
Graficno imam pa Geforce2 GTS 32DDR...tko da pomoje ne bi smele igre stekat...npr. black&white tud priblizno ne dela, da o Max paynu ne govorim...
Graficno imam pa Geforce2 GTS 32DDR...tko da pomoje ne bi smele igre stekat...npr. black&white tud priblizno ne dela, da o Max paynu ne govorim...
bexl ::
ej,veš kaj men je tko nardil pa sem dolg tuhtu kaj bi naredupol sem pa CMOS resetiru pa je dal vse lepo na svoje mesto
kako je lepo biti glup!!!
JLP ::
To da je več naprav na istmu IRQju je v Windows 2000/XP čist normalno. To je zato k uporabljata te dva OSa ACPI. Problemov zarad tega nebi smel bit razn če ma BIOS plate bl slabo podporo za ACPI al pa da je kak hardware problematičn (v večini primerov je to SB Live). Probej mal kartice razvrščat po PCI režah. Mogoče bo kera kombinacija stabilnejša. Drgač pa je možno da igre ne delajo tud zarad tega k drajverji za XP še niso v redu al pa igra ne mara tega novga skina. Probej dat na Windows classic pa pol probej če bo kej bol.
Live long and prosper!
Paramedic ::
To, da ti zmrzuje 99% ni zaradi tega, ker maš na istem irq-ju tiste stvari. Probi druge gonilnike, v biosu mal optimiraj, nove via 4-in-1 gonilnike (tiste, ki so pod novicami)...
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IRQ v Windows XP - problemiOddelek: Strojna oprema | 1147 (1080) | OwcA |
» | Kako spremeniti IRQ v winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1006 (799) | Narcos Satanicos |
» | Win2k - obcasen 1-2 sekunden freezeOddelek: Pomoč in nasveti | 1375 (1138) | plizzzzzz |
» | IRQ-ji???Oddelek: Zvok in slika | 1721 (1498) | andrej |
» | umax 3400usb problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1235 (1115) | pino |