Forum » Pomoč in nasveti » Zgleda da sem fasal virus
Zgleda da sem fasal virus
Boky ::
Zgleda da je moj disk napdla neka oblika golazni!:( Spravil se je na Mp3-je, jpg-e in se verjetno kake file. Virus je vsehm mp3-jem in jpg-gom vnaredil koije, ki imajo poleg koncice mp3(jpg) se dodatno koncnico vbs. File zgleda potem "imefajla.koncnica.VBS". Opazil sem tudi da mi je vsem mp3-jem vklopil atribute za read-only, hidden in archive. AVP v tem trenutko proba ocistit masino golazni. Pravi da je ta visrus I-worm.Love.Letter. Nazadnje se spomnim da sem pognal update za kazo. A je mozno da sem tu fasal virus ? Kaj za skode se lahko pricakujem(naredi ta virus se kako drugo svinjarijo) ? Mislim da je saril po disku kake pol ure pred sem opazil da podvojene mp3-je. A mu bo AVP kos ?
Thanx!
Thanx!
cyber ::
jjjjja kazaa sucks polna je virusov in vsega kar se na netu da najt zadnjič sem sam ko sem nek fajl dol vlačo mi je med mi je norton antivirus javil da je stvar okužena z virusom tko da se kaze zankrat izogibam
G-Lab ::
ja poznem enga s finske k je mu tud ta virus ga bom praše ko ga je odstranu drgač je pa reku da uničuje jpg file mp3 pa naredi skrite
ime virusa je pa: plancolombia_1.0
ime virusa je pa: plancolombia_1.0
Boky ::
Hja, nic gleda ka je sla kolekcija Playboy-jevih zajcic in tudi vecina drugih slik.
Dobro da so vsaj Mp3-ji ostali. Bo treba poganjati AVP v tray-u.
Dobro da so vsaj Mp3-ji ostali. Bo treba poganjati AVP v tray-u.
G-Lab ::
no unga tipa še nism sreču
no se človk kr zamisl če ni ta virus playboyevo maslo
no se človk kr zamisl če ni ta virus playboyevo maslo
Lenoba je huda pošast, še posebno, če večkrat napade.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win 2000 virtual memory to lowOddelek: Operacijski sistemi | 1481 (1307) | civava23 |
» | virus Madtol.C mi javi Nod32 v memoriji, kako ga ostranit?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1102 (878) | Driver |
» | virus problemOddelek: Pomoč in nasveti | 956 (843) | DrSergioDJ |
» | 11. novembra se paziteOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2343 (2343) | teac |
» | Opozorilo [staro]Oddelek: Novice / Varnost | 2112 (2112) | bastadu |