Forum » Pomoč in nasveti » WIN XP - sam za PROFIJE !
WIN XP - sam za PROFIJE !
BadBoyBIG ::
stvar je taka...
sem se odlocil da bom gor dal win xp in glej ga hudica ne bo tako preprosto kot sem mislil, enkrat sem ze instaliral win xp rc 2 pa mi je javil eno napako pa sem si mislil, da je pac cd slabo zapecen in sem stvar vregel v smeti...
sam sedaj sem pa dobil kakor pravijo final verzijo build 2600 pa formatiral disk in probal namestiti samo te winze in spet se je pojavila popolnoma ista napaka.....in sicer sledece se mi izpise med instalacijo winzow:
Fatal Error:
Instalation failed e:\i386\asms
error message: Incorrect function
Fatal Error:
One of the components that windows needs to continue could not be installed.
Incorrect Function
Pol pa sam se OK ostane in ko kliknem resetira pc in poskusi znova in se stvar ponavlja...
PROSIM VAS ZA POMOC !!! SEDAJLE SEM V INTERNET KAFETU FRIDA V KRANJSKI GORI IN NUJNO RABIM POMOC KER MORAM JUTRI IMETI PC V DELUJOCEM STANJU...
ZA VASO POMOC BOM ZELO HVALEZEN, POSLJEM TI TUDI CD S TEMI WINZI CE ZELIS...SAMO POMAGAJ !!!
POKLICES ME LAHKO PROSIM NA 041 774 916 ALI POSLJI KAK PREDLOG NA SMS.
LP, DOMEN
AJA PA SE MOJA KONFIGURACIJA:
abit kt7a
procesor amd 1000
disk 40 seagate
sb live!
3d prophet kyro od herculesa
mrezna kartica
tv98 aver media tuner - sem ga odstranil ker je povzrocal tezave
128 rama
po mojem je kriv hardware, ker drugace pa res ne vem vec v cem je stos...
aja pa BIOS sem dal na default nastavitve... in sem samo nastelal cdrome in disk
sem se odlocil da bom gor dal win xp in glej ga hudica ne bo tako preprosto kot sem mislil, enkrat sem ze instaliral win xp rc 2 pa mi je javil eno napako pa sem si mislil, da je pac cd slabo zapecen in sem stvar vregel v smeti...
sam sedaj sem pa dobil kakor pravijo final verzijo build 2600 pa formatiral disk in probal namestiti samo te winze in spet se je pojavila popolnoma ista napaka.....in sicer sledece se mi izpise med instalacijo winzow:
Fatal Error:
Instalation failed e:\i386\asms
error message: Incorrect function
Fatal Error:
One of the components that windows needs to continue could not be installed.
Incorrect Function
Pol pa sam se OK ostane in ko kliknem resetira pc in poskusi znova in se stvar ponavlja...
PROSIM VAS ZA POMOC !!! SEDAJLE SEM V INTERNET KAFETU FRIDA V KRANJSKI GORI IN NUJNO RABIM POMOC KER MORAM JUTRI IMETI PC V DELUJOCEM STANJU...
ZA VASO POMOC BOM ZELO HVALEZEN, POSLJEM TI TUDI CD S TEMI WINZI CE ZELIS...SAMO POMAGAJ !!!
POKLICES ME LAHKO PROSIM NA 041 774 916 ALI POSLJI KAK PREDLOG NA SMS.
LP, DOMEN
AJA PA SE MOJA KONFIGURACIJA:
abit kt7a
procesor amd 1000
disk 40 seagate
sb live!
3d prophet kyro od herculesa
mrezna kartica
tv98 aver media tuner - sem ga odstranil ker je povzrocal tezave
128 rama
po mojem je kriv hardware, ker drugace pa res ne vem vec v cem je stos...
aja pa BIOS sem dal na default nastavitve... in sem samo nastelal cdrome in disk
bzagozen ::
Prekopiraj CD na disk, pa pol inštaliraj. Lahko, da ti cd ne prebere prav. Če pa se bo zadeva ponovila, pa najbrž drži kar je rekel Andrej. Kakšen ne dokonca potegnjen iso fajl je bil direkt zapečen na cd in sedaj manjka kakšen fajl (lahko, da je samo napačna velikost).
www.alkoma.si
Paramedic ::
Po mojem je pa kriva zvočna, ki se ne razume s Southbridgem na KT7A plati. Rešitev: vzemi zvočno ven in poskusi inštalirat in ko potem posnami via 4-in1 tazadnje (beta), potem pa daj zvočno nazaj not.
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | micro xp sp3Oddelek: Operacijski sistemi | 2417 (1839) | karafeka |
» | Virus - uničen trdi disk???Oddelek: Strojna oprema | 1440 (1234) | shrimataji |
» | Pomoč NUJNO!!!za pekača greOddelek: Pomoč in nasveti | 1275 (1021) | Mr. Wally DJ |
» | Microsoft se seli v avtomobile (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6285 (6285) | Mavrik |
» | Računalnik crknu po testiranju s Primo 95 NUJNA POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1577 (1281) | Bager167 |