Forum » Programiranje » online password changer (PHP)
online password changer (PHP)
andper ::
Zivjo!
Kot sistemski administrator in webmaster nudim dolocenim uporabnikom svojega sistema 'samo' FTP dostop (torej brez 'shell' dostopa).
Rad pa bi jim ponudil tudi moznost spremembe osebnega gesla prek spletnega brskalnika. Zasledil sem ze nekaj skript namenjenih temu, ki pa so bile zapisane v PERL-u. Jaz bi pa rajsi videl kaj takega v PHP-ju.
Torej... ce kdo ve, kje dobiti kaj takega, naj mi lepo prosim sporoci.
LP in hvala!
Kot sistemski administrator in webmaster nudim dolocenim uporabnikom svojega sistema 'samo' FTP dostop (torej brez 'shell' dostopa).
Rad pa bi jim ponudil tudi moznost spremembe osebnega gesla prek spletnega brskalnika. Zasledil sem ze nekaj skript namenjenih temu, ki pa so bile zapisane v PERL-u. Jaz bi pa rajsi videl kaj takega v PHP-ju.
Torej... ce kdo ve, kje dobiti kaj takega, naj mi lepo prosim sporoci.
LP in hvala!
andper ::
Ali mi potem lahko kdo priporoci kaksno kvalitetno PERL skripto za to kar potrebujem?
Hvala, MUC, za odgovor.
P.S.: Pa ne mi svetovat naj obiscem hotscripts.com ali kaj podobnega. Ce ima kdo kaj bolj konkretnega v mislih, naj sproroci. Hvala!
Hvala, MUC, za odgovor.
P.S.: Pa ne mi svetovat naj obiscem hotscripts.com ali kaj podobnega. Ce ima kdo kaj bolj konkretnega v mislih, naj sproroci. Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grep - čisto malo pomoči ;)Oddelek: Programiranje | 2346 (1823) | c0dehunter |
» | tehnologije za web aplikacijeOddelek: Programiranje | 1894 (1619) | upirna |
» | bittorrent v perlu... ali koga zanima?Oddelek: Programiranje | 1466 (982) | ql000 |
» | preimenovanje 700 slik naenkratOddelek: Programska oprema | 1971 (1720) | Mercier |
» | Narediti svoj FORUM (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5452 (4869) | bzagozen |