» »

Lacen - rabim lazanjo

Lacen - rabim lazanjo

infidel ::

Ker sem lacen rabim hitro informacijo, kje se dobi dobro lazanjo v Ljubljani, radij Bezigrad do Center?

BigWhale ::

Garfield je enkrat zasel na en otok, kjer so lasagne rastle na drevesih... ;)

Sicer pa v bezigradu je vcsih obstajala italijanska restavracija favola. Nasproti AMZS ja.

McMallar ::

Stanujem blizu. Favola ima dobre pice. Lazanje tudi.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: McMallar ()

Gandalfar ::

La Trattoria v podhodu plave lagune, ali pa Piazza

gkovac ::

tuki bom potegnil z Gandalfarjem... Piazza rula... zadnjič sem pa jedu lazanjo v Favoli in ni bla več tko dobra kot včasih (menjava lastnikov in kuharjev):D
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

perci ::

Gandalfar: Verjetno si mislil La Storio?

Gandalfar ::

ja, La Storia ... ta njihov font mi sploh ne sede :/

BigWhale ::

A je storia podruznica favole? :P

Hm, pa vcsaih je bil Puccini v plavi laguni, samo je bil crap, ker so uvedli studentske bone in je bila postrezba bolj tao tako.

nokia6310 ::

Mogoče pa bi temo nadaljevali.
Kje se splača naročit pico če si lačen in želiš sorazmerno hitro dostavo toplo in kvalitetno pico?
Jaz naročam pri piceriji Ljubljana sicer se mi je že zgodilo da sem dobil mlačno pico ampak drugače pa za 1300 sit dobiš veliko pico pa še sok zraven ko pri pinkiju za 1200 dobiš pol manjšo pico pa še zanič je!!!
Pri piceriji Ljubljana sem drugače zadovoljen najraje pa jem zunaj kjer dobiš svežo toplo in okusno pico. Naprimer pri Čurinu Napoliju Jurmanu pa še kakšna bi se našla.
Pri Vučkotu pa Pingvinu pa nebi več naročal sem vedno dobil mrzlo pico halo katra je predraga drugače pa je dobra. Se vam zdi da pri pinkiju zavajajo stranke poglejte si ta primer:
Če grem v picerijo ki je blizu plačam za pico 900 sit. Oglašujejo da če kupiš 2 da dobiš tretjo zaston samo potem dam jaz za dve 1800 sit in bi mogel dobiti po pravilih tri pa jih ne zakaj?
Ker pravijo da moraš naročit po telefonu da ti jih pripeljejo in tako plačaš še stroške dostave za vsako pico posebaj torej 2700 sit pa raje dam še tistih 600 sit za tretjo ki mi jo 90 % zaračunajo da je mir!
Se vam zdi to zavajujoče oglaševanje?

Zgodovina sprememb…

V-i-p ::

Nokia6310, naroči enkrat pri Pingvin-u pico, imenovano, PIMI PIZZA. Pa taveliko vzemi, ti garantiram, da dva dni ne boš rabil jesti ;) Pregrešno dobra in hudičevo velika...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Gwanaroth ::

Lights often keep secret hypnosis..

nokia6310 ::

V.I.P.
Do zdaj sem naročil navadno sicer sem jo po 45 minutah dobil samo mogoče pa je bila samo smola.
Saj pice so dobre nimam pripomb bom pa enkrat poskusil in ko bom poročam tu.

hruske ::

Mirje je kul.
Rad imam tole državico. <3

nokia6310 ::

To pa vem bil sem enkrat tam pa je super.
Pa pap legende je tut vredu. Sam gužva pa je!!!

A. Smith ::

Jaz hodim v Mirje in Pub Legende na bone. V Mirju je hrana dobra ampak malo dobiš. Pub Legende je pa treba obiskati kadar ni študentske gužve, sicer dobiš pico napol pečeno, pomfrija pa itak še nikol niso naredili tako kot je treba. Pa še en tečen kelnar je tam... Če hočete dobre pice --> Foculus, samo je drago, postrežbe na njihovem nivoju pa ne vidiš velikokrat - hvalevredno.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

perci ::

Foculus, samo je drago, postrežbe na njihovem nivoju pa ne vidiš velikokrat - hvalevredno.

V Foculusu postrežba ni nič posebnega, res da niso nesramni, ampak da račun dobiš pa traja sto let in tut drugač ni nič posebnega.

b ::

No, pa da dobite se moje mnenje:

Ce gres ven jest, je totalna zmaga Trnovski zvon na Eipprovi. Po mojem spada med top 10% pizzerij v ljubljani. Gotovo ne poznam vseh, ampak preizkusil sem jih kar nekaj. Da izpostavim po drugi strani podn, Ljubljanski dvor. Saj ne da imajo toliko slabo hrano, ampak postrezba... enkrat sem cakal 15 minut, da se je natakar spomnil prit do mene, pa ni bilo vse polno. Potem narocim in cakam, in cakam. In potem dobi miza italijanskih turistov, ki so prisli za mano, prej. Fuck'em. Nikoli vec. Naj prodajajo jebenim turistom. Sam tistih ni celo leto... ups :-)

Ce pa narocas, pa Jovo. Sam tam je velika pizza brez tezav za dva. Jaz jo sicer lahko pozrem, ampak mam nadstandarden zelodec, kdo drug pa se male ne more cele. Pice so noro dobre, dostava hitra (noja, zdaj zivim 5 minut pes stran, bomo videli kaj bo, ko bom na drugem koncu mesta). Rekord do zdaj so imeli mislim da 12 ali 13 minut. 20 minut ni nic nenavadnega, vec kot 45 prakticno nikoli, razen enkrat, ko se jim je kao "sesul racnualnik" in so izgubili moje narocilo :-) A sem ze povedal, da majo (za dostavo) zelo dobre pizze in da so se relativno poceni?

nokia6310 ::

b:
Jaz sem enkrat naročal pri jovotu pica sicer dobra samo na spodnji strani testa se je poznala moka sepravi je odpadala zato potem nisem več naročal tam drugače pa sir šunka gobe origano in ostalo dobro!
Z ljubljano pa sem zadovoljen sicer ocvrtega sira vam ne priporočam ker dobite trd mrzel in dva dni star pomfri da vam je potem celo noč slabo in se lahko samo sprašujete od česa (kljub večkratnim opozorilom se niso pobolšali) čeprav je sir dober. Škoda ker se neda namesto pomfrija vzeti še kakšen kos ali dva sira to bi bilo že bolje seveda za isto ceno ampak pice pa nekako "morajo" narediti sveže če hočejo obdržati stranke tako da zaenkrat so dobre!
Kje imajo logiko?
Za 1150 sit dobiš 2 ocvrta sira pa tist star pomfri če daš še 150 sit zraven pa ogromno pico za 2 osebi kar je količinsko absolutno več kot če vzameš sir? Kje pa se splača naročit da dobiš ččimbol podobno pico pici kot jo naročiš nekje zunaj, kjer ti pripravijo svežo toplo in seveda dobro če to sploh obstaja?

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koper ,izola, malice

Oddelek: Loža
93361 (3028) yayo
»

Picerije z najboljšimi picami pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25491063 (74153) korenje3
»

Lokali v Ljubljani

Oddelek: Loža
476995 (3146) Oktan
»

velikosti pice in cena (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5321000 (19216) korenje3
»

Ljubljana: kje jesti kot študent? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6012768 (8573) suntrace1

Več podobnih tem