Forum » Kaj kupiti » notranji ADSL modem
notranji ADSL modem
nuclear ::
kje v oklici celja, zo v kteri rač trgovini bi se dalo nabavit notranji ADSL modem, nč kj posebnga unga za okol 6jurjov... v comtronu so mel mnde, sam sm gledu zle na spletu pa ni, je samo zzunanji za 9k.. js rabm notranjega.. ne zrat cene =) pač neki problemi...
hvala & lp
hvala & lp
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
če nis še slišu pejt na google pa napiš PCI ADSL adapter pa ne joč z temi očmi.. hvala
10k niam... fora je ta d bo stari vezu modem mdtem ko gre na dopust(kao zrat ocen), js pa naj kwa delam? prvo morm skrbet za portal, drugo pa še za neki...
CoolBits ::
dej mi en link od notranjega ADSL modema pol pa govori!! tisti link od janija je isdn modem ima ADSL zmožnosti sam močno dvomim da bo delu na omrežju od telekoma :)))))
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CoolBits ()
zaostajaš za tehnologijo, pol se pa na mene buniš.. nob
OZZY ::
A nimajo adsl modemi posebne mac številke po kateri te na centrali spozna-poleg gesla in imena?? Podobno kot amino, samo brez Ui+gesla
Go with the flow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OZZY ()
CoolBits ::
Na telekomovem omrežju ne delajo drugi modemi kot samo njihovi...pa to ne zaradi MAC adrese ampak serijske številke, ki je xxxxxxxxxxxx (skrita). To pa vem ker sem poizkušal nadgradit ta modem (callisto821) z novejšim softwerom ki je pokazal serijsko številko...nastavljal sem annex, framing,tx rx signale vendar brez uspeha... pol sem poklical na telekom da kako je z adsl modemi drugih prizvajalcev in kakšne naj bi ble nastavitve, enostavno mi je odvrnil "nebo delalo" in smo končali... no pol sm dal original firmware nazaj in je delalo...
Lahko pa kupiš im probaš
Lahko pa kupiš im probaš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | oddaljenost adsl modema od NT enote (ali ...Oddelek: Omrežja in internet | 1255 (1098) | ThinMan |
» | ADSL!Oddelek: Omrežja in internet | 1447 (1108) | ali3n |
» | Od razcepnika do ADSL modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2031 (1787) | danielka84 |
» | Kateri modem za ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1016 (764) | wishmaster |
» | ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2615 (1958) | Tr0n |