Forum » Programska oprema » Problem v Photoshopu CS in CS2
Problem v Photoshopu CS in CS2
..::Wacky::.. ::
živijo!
imam problem:
Vse kar odprem V photoshopu CS in CS2, je potemnjeno (že na predogledu).. Ocitno je problem v nastavitvah.. mi lahk kdo pomaga glede tega?
imam problem:
Vse kar odprem V photoshopu CS in CS2, je potemnjeno (že na predogledu).. Ocitno je problem v nastavitvah.. mi lahk kdo pomaga glede tega?
DFI/A64/Redline/7800GTX/2x160GbStrip/X-Fi/Logitech5500/ViewSonic/OCZModstream520
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
gofra ::
Potemnjeno imaš prikazan preview thumbnail - kako pa je z dejansko odprto sliko?
Če se to pojavlja tudi pri tej imaš v Photoshopu naložen drugačen barvni profil kot ga uporabljaš drugje. Edit/color settings = reši probleme, vendar pazi kaj počneš...(pa po mojem izklop opcije COLOR MANAGE MY DOCUMENTS ali nekaj podobnega)
Lp!
Če se to pojavlja tudi pri tej imaš v Photoshopu naložen drugačen barvni profil kot ga uporabljaš drugje. Edit/color settings = reši probleme, vendar pazi kaj počneš...(pa po mojem izklop opcije COLOR MANAGE MY DOCUMENTS ali nekaj podobnega)
Lp!
..::Wacky::.. ::
Taka slika ni samo v predogledu ampak tut pol v programu.. color setings sm gledo neki.. tak je nastavleno:
DFI/A64/Redline/7800GTX/2x160GbStrip/X-Fi/Logitech5500/ViewSonic/OCZModstream520
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prikaz barv na monitorju Lightroom in ostali programiOddelek: Pomoč in nasveti | 1651 (1366) | fujtajksel |
» | corel težavaOddelek: Programska oprema | 2153 (1826) | harvey |
» | Slike-(home made) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6533 (4717) | francka45 |
» | kako dodati svoje ozadje sliki?Oddelek: Programska oprema | 2343 (2219) | #000000 |
» | Photoshop - layerjiOddelek: Programska oprema | 2110 (1792) | #000000 |