Forum » Omrežja in internet » Mrežna kartica
Mrežna kartica
DenisM ::
Imam sledeč problem
Modem mam priklopljen preko integrirane mrežne kartice zaj bi še pa en računalnik povezo. Imam še eno mrežno kartico in sem jo vstavo v pc in priključo z mrežnim kablomampak stvar ne deluje. Zanima me ali je vseeno v katero vodilo dam mrežno kartico in če moram kaj instalirat ali windows xp prepozna stvar (kartica je planetova) inali mora biti kaki drugi kabel ker eni mi pravijo da naj z (cros) kablom priključim pa mora delat.
Osnovni pc ma win xp tadrugi pa win 98
Hvala za odgovore!
Modem mam priklopljen preko integrirane mrežne kartice zaj bi še pa en računalnik povezo. Imam še eno mrežno kartico in sem jo vstavo v pc in priključo z mrežnim kablomampak stvar ne deluje. Zanima me ali je vseeno v katero vodilo dam mrežno kartico in če moram kaj instalirat ali windows xp prepozna stvar (kartica je planetova) inali mora biti kaki drugi kabel ker eni mi pravijo da naj z (cros) kablom priključim pa mora delat.
Osnovni pc ma win xp tadrugi pa win 98
Hvala za odgovore!
- spremenilo: bastadu ()
mx440 ::
za direktno povezavo računalnika rabš crossover kabl. na unm računalniku k je win 89 pa morš met nojno driverje inštalerane od mrežne, na xp pa ni treba
lol?
AbbaTh^eK ::
jap za direktno povezavo dveh računalnikov rabš križni kabl... pa IP-je si nastavi, ker drugače se 98 pa XP zelo težko najdeta ;)
mx440 ::
nč ni treba ipeje nastavlat lepo daš new connection->homer or small office network in slediš navodilom.
lol?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MrežaOddelek: Kaj kupiti | 1628 (1504) | r5r |
» | Domače omrežjeOddelek: Pomoč in nasveti | 872 (809) | Cr00k |
» | firewireOddelek: Pomoč in nasveti | 1108 (994) | frenk |
» | ADSL + 3 rac v omrezju, kako ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2506 (1977) | klemen338 |
» | Ne dela pa ze 7 dni se ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1413 (1259) | McClane |