» »

Pomoč WIN 3.1

Pomoč WIN 3.1

MRB0rYS ::

Nujno in hitro rabim pomoč. WIN 3.1 se noče več zagnat,
napiše ni sistema vstavite drugi disk in pritisnite karkoli.
Nato sem dobil zagonsko disketo z DOSOM in ga naloži zaženem winse in vse dela OK. Vendar brez diskete se ne zažene, kaj naj naredim, nekaj je poškodovano config.sis ali autoexec.bat ali sistem.ini ali nekaj taksga. Kako to deluje če mi lahko kateri to razloži, kako na začetku ko pržgeš računalo kaj najprej poišče in kako se zažene.

Pa če ima kateri WINSE 3.1 ali je možno da mi jih pošlje po mail ker verjetno bom mogu Winse povozit ker se datoteke ne smejo zgubit.

hvala
b0rys

jakinj ::

Zaženi z disketo. Ko se ti zažene napiši:
sys a: c:
To live whitin the circle of life only one thing is asked in return. Everyone pays the ultimate price. Make every moment count.

MRB0rYS ::

aha fajn sam nevem kaj ko se mi zažene, namreč preko diskete me vrže v norton commander, tam pa potem jaz napišem win in se zaženejo.
b0rys

krucymucy ::

Lahko pa tud v nortonu odspodi napises sys a: c: ... ali pa se boljse z tipko F10 gres ven iz nortona in napisi v dos-u!!!

Justy ::

A se da winse 3.1 al pa 3.11 se kje dobit, k mislim da se jih kupt ne da vec.... ?

Han ::

Zamenjaj NC.EXE ali NC vrstico v Autoexecu z WIN, pa se ti bo začel Win 3.1 avtomatsko nalagat...

cahahopie ::

Huššš.. to je pa staro. In jaz sem nostalgičen že za Win95 ?!8-O
Čemu jih še sploh rabiš?

Spajky ::

Win 95 nostalgija?; jaz mam osr2.1 in sem ful zadovoljen (saj v bistvu ni bilo nobene bistvene revolucije naprej, sama sminka, edino mogoce XP za obicajne home userje), W3.1 pa je ko sus za stare donirane masine s premalo memorije beri pod 16Mb, ki sluzijo v glavnem za pisalni stroj, ceprav se da tudi na njih se marsikaj poceti... 8-)

Tr0n ::

Hmm, sem prav prebral? Windows v3.1?! :))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Virtualizacija obstoječega win3.1

Oddelek: Pomoč in nasveti
282243 (1372) kixs
»

Sony ukinja diskete (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Diski
5215621 (13475) Lion29
»