Forum » Pomoč in nasveti » Printer ne printa črnobelih strani, ker ima prazno barvno kartušo...
Printer ne printa črnobelih strani, ker ima prazno barvno kartušo...
Poldy ::
Enkrat na forumu sem že videl temo, ko je nekdo imel podoben problem, pa je ne najdem.
Imam Epson c64. Črna kartuša je skoraj polna, tudi printam večinoma čb (tekst) in se mi zdi prav trapasto, ker mi sedaj noče printati (črnobelo), ker mu je zmanjkalo rumene barve.
Ali obstaja kak program, ki bi končal to neumnost?
Imam Epson c64. Črna kartuša je skoraj polna, tudi printam večinoma čb (tekst) in se mi zdi prav trapasto, ker mi sedaj noče printati (črnobelo), ker mu je zmanjkalo rumene barve.
Ali obstaja kak program, ki bi končal to neumnost?
Daedalus ::
Zaženi program za menjavo kartuš in "zamenjaj" barvo kartušo. Pri starejših modelih je to delalo, tak da lahko poskusiš.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
markko ::
Ja, to dela pr men. Staro ven vzamem pa jo dam nazaj not. Ta kišta od epsona pa nasede!
Hasta La Victoria Siempre !
Poldy ::
Kmalu za tem ko "zamenjam" kartušo mi javi da je prazna, tako da ta fora tu ne vžge. Je možnost da bi programsko rešil zadevo?
bozicek ::
Malce poglej po nastavitvah. Osebno imam HP ampak ce grem v tray ikonco in tam stealm, se mi pokaze opcija:
-One black kartusa
-One color kartusa
-Black/Color kartusa
Ce si izberem crno, bo printalo samo iz crne, ce izberem barvno mi bo mesalo crno iz nje , ce pa izberem zadnjo bo pa tako kot je treba.
In tako imas lahko samo eno kartuso notri. Malce poglej po nastavitvah, ce ima tudi Epson kaj takega
-One black kartusa
-One color kartusa
-Black/Color kartusa
Ce si izberem crno, bo printalo samo iz crne, ce izberem barvno mi bo mesalo crno iz nje , ce pa izberem zadnjo bo pa tako kot je treba.
In tako imas lahko samo eno kartuso notri. Malce poglej po nastavitvah, ce ima tudi Epson kaj takega
Darila letos samo za poredne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 163770 (104) | scipascapa |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23086 (15360) | Spock83 |
» | Printer - kako ga pretentati? NujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1582 (1291) | s1m0n |
» | epson in kartušeOddelek: Pomoč in nasveti | 3097 (2796) | bobby |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3932 (3356) | TheJack |