Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnik in kartuša
Tiskalnik in kartuša
PP111 ::
Živjo!
Mam eno vprašanje. Imam tiskalnik HP DeskJet 5550 pa se sem (normalno) spraznil čtno kartušo, nato mi je tiskalnik javil oz vprašal če tiska samo z tremi barvami in simulira črno, nakar sem dal za odgovor da. Sedaj sem kupil novo ćrno kartušo in sedaj mi tiskanlnik noče tiskati s črno kartušo, javi pa da je polna in da jo zazna.
Inštaliral sem še enkrat driverje in tiskalni, vzel ven kartuše, vendar še vedno nič?
mogoče kdo ve za kako nastavitev ali kako drugo rešitev?
Mam eno vprašanje. Imam tiskalnik HP DeskJet 5550 pa se sem (normalno) spraznil čtno kartušo, nato mi je tiskalnik javil oz vprašal če tiska samo z tremi barvami in simulira črno, nakar sem dal za odgovor da. Sedaj sem kupil novo ćrno kartušo in sedaj mi tiskanlnik noče tiskati s črno kartušo, javi pa da je polna in da jo zazna.
Inštaliral sem še enkrat driverje in tiskalni, vzel ven kartuše, vendar še vedno nič?
mogoče kdo ve za kako nastavitev ali kako drugo rešitev?
bozicek ::
Spodaj v tray (zraven ure) imas HP ikonco. Desno na njo in nekje v nastavitvah (mislim da zadnji zavihek) imas opcije:
-printaje z crno kartuso
-printanje z barvno
-printanje z obema glavama
Ne da se mi v ang. prevajat, ker bom kaksno neumnost napisal
-printaje z crno kartuso
-printanje z barvno
-printanje z obema glavama
Ne da se mi v ang. prevajat, ker bom kaksno neumnost napisal
Darila letos samo za poredne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Barvni laserski tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 2449 (2074) | joker16_7 |
» | Težava s printerjem Canon mp190Oddelek: Strojna oprema | 1231 (1077) | Mitja358 |
» | EPSON - hotel nafilat kartušo in poplava po miziOddelek: Pomoč in nasveti | 2293 (1934) | billy |
» | Nakup tiskalnika!?Oddelek: Kaj kupiti | 1566 (1416) | Tradewind |
» | Koliko barve porabi tiskalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2817 (2535) | |GrEgOr| |