Forum » Pomoč in nasveti » PlayStation2 Slim, V12
PlayStation2 Slim, V12
DiFi ::
LP!
Imam PS2 v katerega sem dal vgradit mod čip (katerega ne vem).
Čip že deluje in to je vredu ker mi naloži vsaj nekatere backup DVD-je (NARC in Playboy delata brez napak . Problem pa je, da mi ne naloži vse DVD backupe. Nekateri že na začetku pokažejo tisto Read Death stran, nekateri pa kasneje konzolo zamrznejo ali pa se DVD-zelo dolgo(predolgo) zaganja, pa se vse skupaj pregreje !?
Če nesem te DVD-je k mojemu prijatelju, ki ima modano starejšo verzijo PS2 pa vsi DVD-backupi delajo s prve in normalno.
Kaj se da tukaj narediti ?
Lepa hvala za vso pomoč.
Imam PS2 v katerega sem dal vgradit mod čip (katerega ne vem).
Čip že deluje in to je vredu ker mi naloži vsaj nekatere backup DVD-je (NARC in Playboy delata brez napak . Problem pa je, da mi ne naloži vse DVD backupe. Nekateri že na začetku pokažejo tisto Read Death stran, nekateri pa kasneje konzolo zamrznejo ali pa se DVD-zelo dolgo(predolgo) zaganja, pa se vse skupaj pregreje !?
Če nesem te DVD-je k mojemu prijatelju, ki ima modano starejšo verzijo PS2 pa vsi DVD-backupi delajo s prve in normalno.
Kaj se da tukaj narediti ?
Lepa hvala za vso pomoč.
Nisem high, vendar svojega vrha še nisem dosegel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PS2 kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Konzole | 51536 (18053) | kiFni |
» | nakup rabljene PS2 konzoleOddelek: Kaj kupiti | 4199 (3760) | Jago |
» | PS2 - kaj je sploh to?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1831 (1632) | kiFni |
» | Xbox ni čisto pravi globalni uspeh? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 8483 (6956) | Stepni Volk |
» | XboX vs. PlaystationOddelek: Strojna oprema | 1926 (1750) | Bene Baron |