Forum » Strojna oprema » Athlon XP 1800+ mi dela na 750 MHz?!
Athlon XP 1800+ mi dela na 750 MHz?!
bizi10 ::
Torej v eni mašini imam procesor AthlonXP 1800+ in do nedavnega je deloval čisto normalno. Procesor je bil pred kakim letom odklenjen in je potem normalno delal eno leto. Zdaj pa mi ga je na lepem vrglo na okrog 750 MHz. S spreminjanjem clocka mu lahko višam frekvenco ampak množilnika mi pa noče spreminjat, kot da bi se zaklenil na nek minimalni množilnik. Poskusil sem že tudi zbrisati povezave med kontakti ki so poskrbele za odklepanje ampak ni bilo nobene spremembe delovanja. Zanima me če je že kdo imel takšne probleme in ve za rešitev oziroma kaj bi to lahko bil problem? Če bi procesor crknil mislim da bi moral crknit, ali lahko umira po delih
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Dead_Eye ::
če se ne motim bi morale bit vse povezave povezane, lahko da se ti je grafit "zbrisal" in se je malo zgubil... pofarbaj spet s svinčnikom pa bo :)
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Par vprašanj o amd athlonu 1800+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5541 (4372) | Pyr0Beast |
» | PIII multiplierOddelek: Navijanje | 1053 (969) | HyperGL |
» | spreminjanje množolnika na nforce 2 čipovjuOddelek: Navijanje | 1421 (1090) | Judge |
» | Navijanje AthlonaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1039 (897) | freejack |
» | Množilnik ali FSB ???Oddelek: Navijanje | 1171 (793) | Malecky |