Forum » Zvok in slika » Montiranje filmov
Montiranje filmov
sammmy ::
Ali morda kdo uporalja Adobe Premier Pro 1.5 za montiranje filmov?
Če ga, naj mi prosim pove, kako lahko narediš tako, da je v glavni sliki še ena manjša slika. Npr. zadaj je slika, jaz pa bi rad, da bi bila v levem zgornjem kotu še ena slika, npr. v krogu? Sliši se zapleteno.
Kako lahko na video prilepim animacijo? Zadaj slika, na sliki steče animacija?
Če ga, naj mi prosim pove, kako lahko narediš tako, da je v glavni sliki še ena manjša slika. Npr. zadaj je slika, jaz pa bi rad, da bi bila v levem zgornjem kotu še ena slika, npr. v krogu? Sliši se zapleteno.
Kako lahko na video prilepim animacijo? Zadaj slika, na sliki steče animacija?
Intel P4 3.8GHz, 2GB ram, nVidia GeForce 6800 Ultra 256 mb
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
CaqKa ::
glede slike v sliki, bo treba z overlay pa chroma key čarat.
sicer pa ti priporočam, da obiščeš forum 3delavnice, ker je tam kr nekaj stručkotov za te zadeve.
sicer pa ti priporočam, da obiščeš forum 3delavnice, ker je tam kr nekaj stručkotov za te zadeve.
pivmik ::
Kolikor razumem sammmya ni potrebno chroma-keying.
Narediti je treba dva "layerja", dve sledi(track) videa. V spodnji "layer" das uni video, ki bo cez cel zaslon, zgornjega pa pomanjsas po zelji in ga premaknes levo zgoraj. Da je v krogu pa uporabis kaksen mask.
KAko se to nardi v Premiere ne vem.
Narediti je treba dva "layerja", dve sledi(track) videa. V spodnji "layer" das uni video, ki bo cez cel zaslon, zgornjega pa pomanjsas po zelji in ga premaknes levo zgoraj. Da je v krogu pa uporabis kaksen mask.
KAko se to nardi v Premiere ne vem.
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe After Effects TutorialOddelek: Programska oprema | 3406 (1785) | st0jko |
» | PhotoshopOddelek: Programska oprema | 2192 (1410) | donski |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15125 (8531) | Revenant |
» | Program za izdelavo animejevOddelek: Programska oprema | 4485 (4230) | bluefish |
» | S čim delati animacije?Oddelek: Programska oprema | 1678 (1565) | opeter |