Forum » Zvok in slika » SubViewer2.0
SubViewer2.0
Akhenaten ::
Lep pozdrav!
Najprej naj povem, da je tole vse skupaj super in izredno koristno. Stepni Volk, enkraten opis na začetku.
Sicer ne vem, če je kdo že o tem pisal ali poskusil, ampak, imam ploščkosuk Verzija:05.00.03.05;
SUB-VER:0C.00.00.04
Ko sem ga kupil, sem ga nadgradil in vse zrihtal. Nisem vedel, kakšne podnapise sprejema in čisto po naključju sem odkril, da mi delajo podnapisi .sub (SubViewer2.0). Od tedaj vedno vse podnapise convertiram s Subtitle Workshopom v .sub format, in to SubViewer2.0
Vse mi vedno dela super.
Če ima kateri težave s podnapisi, lahko poizkusi s tem.
Najprej naj povem, da je tole vse skupaj super in izredno koristno. Stepni Volk, enkraten opis na začetku.
Sicer ne vem, če je kdo že o tem pisal ali poskusil, ampak, imam ploščkosuk Verzija:05.00.03.05;
SUB-VER:0C.00.00.04
Ko sem ga kupil, sem ga nadgradil in vse zrihtal. Nisem vedel, kakšne podnapise sprejema in čisto po naključju sem odkril, da mi delajo podnapisi .sub (SubViewer2.0). Od tedaj vedno vse podnapise convertiram s Subtitle Workshopom v .sub format, in to SubViewer2.0
Vse mi vedno dela super.
Če ima kateri težave s podnapisi, lahko poizkusi s tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Spreminjanje .txt v .subOddelek: Zvok in slika | 1471 (1364) | Stepni Volk |
» | Bsplayer in težave s podnapisiOddelek: Zvok in slika | 2672 (2306) | Wad@ |
» | SVCD + podnapisiOddelek: Programska oprema | 1263 (1123) | bastadu |
» | Divx podnapisi v WIN2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1254 (1077) | zile |
» | Gladiator - kako na uskladim podnapise in sliko?Oddelek: Zvok in slika | 2962 (2537) | Izak |