» »

crna slika na kameri

crna slika na kameri

erda ::

malo prej vkolpim kamero in kr naenkrat je biu črn zaslon, prvo sem mislil da nisem vzem zaščite dol, potem pa pogledam in zaščite ni bilo gor. Zanima me zakaj mi kamera snema temo. Kamera je Canon MV700i
  • spremenil: CaqKa ()

zee ::

morda ne pošilja outputa v okular, ampak kam drugam.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

CaqKa ::

daj na garancijo. menim da tuki ni pametnjakoviča ki bi znal rešit ta problem, v kolikor ni neka glupa nastavitev kamere.

za te nastavitve pa itak imaš na koncu manuala eno tabelo [ ta problem > ta rešitev ]. no vsaj dostikrat je pri takih napravah na koncu handbooka taka tabela

ja v tej tabeli piše, [črn ekran ob začetku snemanja, nastavi na CaMERA ali, daj dol pokrov] bednoooo

potem pa ti nr preostane drugega kot pa servis, v kolikor si zgornji dve možnosti pregldal.

pa prej še kamero izklopi iz vse napajanj za kako uro (baterija,220)

locoman ::

A si kaj ugotovil glede problema?Tudi meni je to poznano.Fora pa je v tem da je mel tamau kamero na zvočniku.Sem jo pustu cel dan pržgano in predvajal posneto.Vse dokler se niso prvo pojavile lise na zaslonu čez čas pa še slika.Kot da bi se "razmagnetla".Kamera pa je tudi canon-nova.

Lp

ja torej moja kamera čuti je neko čudno bitje ane :\ Tisti dan sem jo najbol rabo kr smo šli na tekmo in sem mislo fajn vse posnat pa vse, ko pa pridem zadnjič domov in pržgem kamero pa vse po čudežu dela8-O takrat pa me je kamera dobesedno raz***dla tak da bi jo najrajše vrgo v steno

in glej ga zlomka, včeraj s5 tekma, in kaj nardi kamera ? neeee nebom prikazala slike, bom samo zvok snemala >:D jezn sem:( zelo

does garancija ring a bell?

pa čist mimogrede.. kak polno baterijo si imel?

Čist polno, ju3 gre kamera v lublano na servis

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero HD kamero - domača uporaba

Oddelek: Zvok in slika
295202 (2962) einstein :P
»

Nakup kamere

Oddelek: Pomoč in nasveti
171673 (1260) vice boy
»

Nakup digitalne video kamere

Oddelek: Kaj kupiti
353493 (2740) Calligula
»

Mini DV kamera Panasonic NV-GS11 - osebno mnenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
737071 (5464) pivmik
»

Olympus c-730 se noče več vklopit

Oddelek: Pomoč in nasveti
222309 (2086) BlackHole

Več podobnih tem