» »

Zgled strani...

Zgled strani...

Dead_Meat ::

Ponovno se oglasam, zal :P

naredu sm osebno spletno stran, ker ste prejsno popluval....

About Juvan

nevem zakaj, neki mi manka na strani, pa mi nikakor ne pade na pamet kaj.... :S

upam da vam je vsec :\

lp

robbe ::

Mogoče je vse skupi mal pretemno (vendar je to samo moje mnenje). Ja neki maka to se prec vid. Glavo maš, menu tud, sam nečesa s katerim bi zakluču stran pa ne. Mogoče bi kaka bela črta na desni strani prav prišla, da bi nekako omejila stran :\ . Malo se še poigraj pa bo.

ja, nevem, zakaj pretemna.... ce bi bla bela nikakor nebi lepo zgledal, pa se lepo se izide s bannerjem, in menujem... sam glede konca strani pa res nevem kaj bi naredu... kaksna crta nebi dobr zgledal, neki bolj zanimivga morm dodat.... sam se zmer nevem kaj :S

drgac pa tnx

Hair ::

Tudi meni je pretemno. Poizkusi s kakšnim črtastim ozadjem. Približno tak kot ga ima ST v menijih samo da ga ti naredi v temno modri. Zakaj so te črtice? - klik

EDIT:
Ker se je stran nalagala izjemno dolgo (še posebaj če pogledamo njeno majhno obsežnost) sem šel še v izvorno kodo pogledat.

[div align="left"]
[div align="left"]
[div align="left"]
[div align="left"]
[div align="left"]

Si prepričan da jih rabiš toliko? ;) Pa namesto da za vsako vrstico v meniju posebaj določaš lastnosti fonta, naredi en div v katerem zajemaš cel meni, mu določi class in ga oblikuj v CSS-u.

Pa tudi na sploh ti priporočam da malo preštudiraš CSS in se popolnoma znebiš tabel. Ko sem sam to naredil sem iz približno treh metrov kode prišel na 20 cm! :D
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Hair ()

Evo ozadje na indexu sm spremenil da vidm kako zgleda.... a je zdj bolj?

aja glede unih crtic :8) slike nocjo na sredini stat.... ce dam pa sredinsko poravnavo mi pa tud besedilo na sredino vrze.... :S

CSS styli mi se zmer niso jasni... ker so mi ful zakomplicirani, in se tud ne ukvarjam tolk z njimi, itak pa delam v Dreamweaverju.... in se ne ubadam tok s kodo....

to glede fonta te pa ne razumem :S

robbe ::

No tole se prec bol vid :D. Mogoče tiste slike na prvi strani ravno ne pašejo. Mogoče bi bilo bolje da daš samo eno.

:D popravljeno

tec ::

Se par strani naredi, pa bos dojel kaj je pomembno pri izdelavi. Moja kritika je ful slaba, ampak naj ti to ne vzame volje. Aja...tista slika iz spila ne rabi bit 125kb velika...mal optimiziraj.

Res mi ni jasno. Folk cele dneve surfa po netu in gleda strani...potem pa nima idej kako svoj site naredit. Dejte prvo skopirat eno stran, ki vam je vsec...da vam ni treba skrbet glede estetike in se tako lahko posvetite sami izdelavi in predvsem kodi. Jest imam miljon idej, ki bi jih rad udejanjil pa mi zmanjka casa.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Izdelava spletišč
1298345792 (4929) sunniegoldie
»

poravnava li elementov

82142 (2007) boss-tech
»

Prenos podatka iz ene strani na drugo stran

101326 (1064) HardFu
»

CSS problemi (strani: 1 2 )