Forum » Pomoč in nasveti » DV - VCD
DV - VCD
Infinity8 ::
Ciao!
Rabim pomoč pri presnemavanju s kamere na CD-R in sicer;
s kamere želim presneti posnetek na CD, kot VCD, a mi priloženi program noče zaznati, da imam vstavljen prazen CD-R.
Za info: kamera je Sony DV DCR-HC30E
Hvala,
Lp!
Rabim pomoč pri presnemavanju s kamere na CD-R in sicer;
s kamere želim presneti posnetek na CD, kot VCD, a mi priloženi program noče zaznati, da imam vstavljen prazen CD-R.
Za info: kamera je Sony DV DCR-HC30E
Hvala,
Lp!
Lp!
baron21 ::
Lep pozdrav! Potrebuješ primeren program kot je Inter video creator ali pa Pinnacle 9. Seveda potrebuješ tudi fire-vire povezavo kamera- računalnik, ki ima min. 1.2 ghz procesor in 256 mb rama. Jaz uporabljam oba programa, čeprav je inter video boljši, saj nudi več možnosti.
baron21
robbe ::
Kolikor sem jaz razumel tvoj post imaš samo problem s tem da ti ne zazna da imaš vstavljen prazen CD. No ko zajameš video ga shrani v format, ki ga podpira VCD to možnost maš v Pinnaclu že vgrajeno ko shranjuješ. Nato ko imaš film tako shranjen ga samo zapeč v Neru kot VCD.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | video prek firewire ven iz računalnikaOddelek: Zvok in slika | 1197 (1013) | ReBi |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7547 (6695) | BadWolf |
» | SKVCDOddelek: Zvok in slika | 3164 (2232) | Caligula |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4536 (3172) | jabe |
» | Kako zapect 90 min in 20 sek dolg filmOddelek: Pomoč in nasveti | 1738 (1308) | largie |