Forum » Strojna oprema » Počasno printanje
Počasno printanje
castro ::
Hoj,
po tem, ko sem dotočil novo črnilo mi printer dela zelooooo počasi (hp deskjet 3650). To je bilo drugo polnjenje in pri prvem polnjenju je zadeva delala normalno, zdaj pa....
Printa sicer normalno, ampak za eno stran porabi več kot 5 minut. Naložil sem že nove gonilnike, itd. a stvar ne deluje. Nesel sem na drug računalnik, kjer prav tako printa po polžje.
Pomoč, nasveti...
LP, Andrej
po tem, ko sem dotočil novo črnilo mi printer dela zelooooo počasi (hp deskjet 3650). To je bilo drugo polnjenje in pri prvem polnjenju je zadeva delala normalno, zdaj pa....
Printa sicer normalno, ampak za eno stran porabi več kot 5 minut. Naložil sem že nove gonilnike, itd. a stvar ne deluje. Nesel sem na drug računalnik, kjer prav tako printa po polžje.
Pomoč, nasveti...
LP, Andrej
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Daedalus ::
Mogoče bi mogo resetirat čip na glavi printerja... Ene firme majo to narejen tako, da če dofilaš črnilo brez reseta, sploh ne dela, HP-ji pa ratajo počasni. Mislim, da je tako, še malo po googlu poglej.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
laguna1 ::
Pozdravljeni
Da obudim staro temo, tudi jaz imam problem zaradi zelo počasnega printanja na tiskalniku HP deskjet 3050 all in one (omogoča wifi povezavo). Do predkratkim mi je printer delal zadovoljivo hitro, zadnje dva do tri tedne pa rabi za stran tudi po 5 do 10 minut. Torej sprinta par vrstic in spet čaka, pa spet par vrstic pa spet čaka.
Omeniti moram, da sem VEDNO UPORABLJAL ORIGINALNE KARTUŠE OD HP-ja, tako da ne polnim že izrabljenih kartuš. Printer imam vezano na mrežo in tudi na usb, vendar je povsod isti zadeva - tako če se printa mrežno ali preko USB-ja. Konfiguracijo računalnikov ali mrežnih nastavitev nisem spreminjal.
Če dam printat "testno" stran pa printa hitro.
Za nasvete se vam lepo zahvaljujem.
LP
Da obudim staro temo, tudi jaz imam problem zaradi zelo počasnega printanja na tiskalniku HP deskjet 3050 all in one (omogoča wifi povezavo). Do predkratkim mi je printer delal zadovoljivo hitro, zadnje dva do tri tedne pa rabi za stran tudi po 5 do 10 minut. Torej sprinta par vrstic in spet čaka, pa spet par vrstic pa spet čaka.
Omeniti moram, da sem VEDNO UPORABLJAL ORIGINALNE KARTUŠE OD HP-ja, tako da ne polnim že izrabljenih kartuš. Printer imam vezano na mrežo in tudi na usb, vendar je povsod isti zadeva - tako če se printa mrežno ali preko USB-ja. Konfiguracijo računalnikov ali mrežnih nastavitev nisem spreminjal.
Če dam printat "testno" stran pa printa hitro.
Za nasvete se vam lepo zahvaljujem.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neoriginal kartuše ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 9005 (1791) | Nikonja |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39059 (22773) | gazer |
» | Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 30694 (19964) | bobby |
» | HPjevi inkjeti so crap...Oddelek: Strojna oprema | 2769 (2152) | Brane2 |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3921 (3345) | TheJack |