» »

tv na monitorju

tv na monitorju

alesrosina ::

Mene pa zanima, če obstaja kakšna naprava, ki bi mi omogočala gledanje tv signala na računalniškem monitorju - torej da vmes ni računanika, ampak je monitor priklopljen preko neke naprave direkt na tv kabl. S tem da bi rad imel še nek switch v tej napravi, da bi lahko gor priklopil pa tudi računalnik (ker imam laptop, bi ga samo občasno priklopi na monitor). Zadeva pa bi mora met še audio switch, ker imam računalniške zvočnike, in bi lahko preklapljal med računalnikom in tvjem.

Upam da me kdo razume, ker sem prepričan da kaj takega že obstaja. :D

batista ::

Zunanji TV Tuner?

alsl ::

Jaz imam Zunanji TV tuner AverMedia AVerTV Box9 in sem z njim zadovoljen, le VGA kabel je pametno kupiti boljši, ker je priložen slab. Klik

batista ::

Algorex ali pa kdo drug, mi lahko poveš glede tega tunerja. Če priklopim na ta tuner recimo dvd player(ali pa PS2,...) preko s-video kabla, Kakšna slika je potem na monitorju(resolucija, Hz). Ali ostane taka kot je pri gledanju TV(recimo da imaš nastavljeno na 1024x768@85hz), ali pa se slika prešalta na dvd player(PAL 50hz)?

mArkan ::

priporocam ti Zoltrixov Just TV [direktna linija] nima nic veze s compom, samo da mu da strom.. jas ga mam, in si da vsaj po kvaliteti vse ostale tv kartice v zep. je pa res, da z njim ne mores zajemati slike - a lahko zvok :D
Zene, nebo i JA.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TV tuner - sočasno gledanje enega in snemanje drugega kanala

Oddelek: Kaj kupiti
74651 (3572) sokel
»

LCD Monitor na TVOut ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
71592 (1461) KontraCepec
»

Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )

5010164 (7973) edublin
»

Kateri TV tuner za 22" LCD (zunanji) ?

132687 (2268) Volk|
»

Kateri TV tuner ?!

112204 (1907) SkIDiver

Več podobnih tem