Forum » Operacijski sistemi » SUSE LINUX 9.3 Live DVD
SUSE LINUX 9.3 Live DVD
barabl ::
A obstaja tudi pro verzija live dvd?Ker ono na petih cd-jih itak že mam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: barabl ()
bluefish ::
pro je lahko tudi free, pri raznih linux skupnostih. finta je v tem, da v trgovini dobiš zraven še dva priročnika in več programov (okoli 1000 na dveh DVD-jih).
64202 ::
Zastonj pro naj bi prisel mesec kasneje kot placljiv. Sicer sem pa ze opazil 9.3 direktorij na mirrorjih, tako da 9.2 + upgrade? :)
tintorel ::
Tole pišem na tem Suse-u! Prva live linux distribucija, na kateri mi je uspelo usposobit wlan samo prek menijev.
Imam Canyon PCI CN-WF511.
Imam Canyon PCI CN-WF511.
pirat ::
Da ne bom odpiral nove teme..
katera live verzija (torej, da ni potrebna inštalacija na trdi disk) bi trenutno najbolj prišla v poštev za prenosnik IBM R50e - za WLAN mi je vseeno če ne deluje, ampak mreža in modem pa....
Vseeno ali je na CD ali DVD
lp, pirat
katera live verzija (torej, da ni potrebna inštalacija na trdi disk) bi trenutno najbolj prišla v poštev za prenosnik IBM R50e - za WLAN mi je vseeno če ne deluje, ampak mreža in modem pa....
Vseeno ali je na CD ali DVD
lp, pirat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 tudi v Evropi želi, da uporabljamo spletni račun (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24192 (16912) | zmaugy |
» | Huawei bo uporabljal TomTomove zemljevideOddelek: Novice / Android | 10416 (7920) | dunda |
» | Vprašanje glede suse-eval distrotovOddelek: Operacijski sistemi | 1296 (1197) | Ghero0 |
⊘ | mandrake ali suseOddelek: Operacijski sistemi | 1877 (1440) | BigWhale |
» | SUSE 8.1Oddelek: Operacijski sistemi | 2146 (1715) | shock |